Tymon Opublikowano 8 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2005 Więc, ja z Bigsharkiem zakładamy klan. Osoby które chcą należeć do niego niech sie zgłoszą na GG, Tlena (wiem że Woock sie tego by czepił jak bym nie napisał :P) lub przez PW. Jednak muszą spełnić poniższe warunki. 1. Osoba musi posiadać jakieś doświadczenie w tej grze. Osoby które grają po raz pierwsz też niech sie zgłoszą ale do mnie ! Urządze dla nich specjalny trening i po pewnym czasie zostaną one przyjęte do klanu. 2. Osoba musi być zarejestrowana na GMclane i musi uczestniczyć w jego życiu. Żeby nie było sytuacji że ktoś sie rejestruje na GMclan po to aby należeć do klanu. 3. Musi przestrzegać zasady netykiety i dobrego wychowania. Kolejna sprawa. Nie musicie uczestniczyć w każdym treningu lub meczu ! Jeśli macie wolny czas a akurat klan ma jakiś mecz to sie zgłoście do któregoś z liderów ! Informacje na temat meczy, treningów itd. będą umieszczone na stronie klanu która powstaje. Jednak jedna uwaga ! Jeśli osoba nie przyjdzie choć raz w miesiącu na trening bez uzasadnienia to zostanie wyrzucona z klanu. Możecie też dobrowolnie odejść lecz prosze o powiadomienie któregoś z liderów. To chyba na tyle, powiadomie was o wszelkich nowych zmianach w najbliższym czasie i zachęcam do wspulnej gry ! Jeśli macie jakieś uwagi to piszcie. P.S. Kurde ! Już dwa razy pisze to samo xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 8 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2005 Ja sie dopisuje.Jestem Anti camperem,mistrzem w knife i z chęcią się dołącze... Tymon to mój pomysł! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 8 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2005 Ja się dopisuję. Mam doświadczenie w Soldacie, często jestem w czołówce serwera Monkehs Public, o ile mnie nie wyleją za pinga :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajot Opublikowano 8 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2005 Ja sie moge dopisać... Żeby pograć ;] Nie jest dobry w te klocki, ale grałem kiedyś dośc sporo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 8 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2005 Jeżeli chcecie dobrego snajpera - weście mnie ;) Umiem się posługiwać berretą, rugerem i spasem. Nie pogardze Desert Eaglami oraz nożem. Gram w Sola od 2 lat. Byłem w 2 klanach. Teraz jestem znowu w jednym, ale czasami mogę dla was zagrać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 8 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2005 No to zbiera nam sie powoli dobry team :] Zaskoczeniem dla mnie jest że Sadam chce sie dołączyć ;) No to zostaje mi życzyć wszystkim dobrej zabawy w klanie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 8 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2005 Ja trenowalem z marmotem i firemarkiem i musze przyznac ze firemark jest prawie tak dobry jak ja :D niestety 2 razy ze mną przegrał, myśle że już niedługo będzie można zarejestrowac klan i grac z innymi klanami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 8 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2005 Musze cie zaskoczyć, już sie rejestracją zajołem :] Oto aktualny sqad : Bigshark Firemark Marmot Sadam Pietrus_pan Anaconda SLy i ja Tymon ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 8 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2005 To kiedy pierwszy trening? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 9 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 No jak najwcześniej :D musze zobaczyć jak gracie :D Wiem co umie Firemark i Bigshark więc do nich 0 zastrzeżeń, zobaczymy co reszta :] Tak nawiasem to skończyłem stronke klanu, narazie jest w htmlu po szkole walnę ją na jakiegoś serwa :D EDIT Ok wrzuciłem stronke na serwer, aktualny adres to www.gmclan.dog.pl i prosze mi tu nie mówić że grafika cienka itd. tworzenie tej strony zajeło mi całą noc (od 1 do 5 rano) :P o jaki ja niewyspany :D EDIT 2 Trening zrobimy dzisiaj ale musi ktoś postawić serwa i byle żeby nie było lagów :P lag- (z ang. opóźnienie; zwłoka) opóźnienie transmisji z serwera i do serwera. Kochana sprawa :P Wszyscy to lubią xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 9 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 Ja mogę być sniperem.Bardzo dobrze gram berretą, o czym się wczoraj mógł przekonać Bigshark i Firemark, oraz jakiś Sniper, co nam na serwer się włączył :P . Chociaż nie pogardzę granatami, USSOCOMem, Mini mi oraz Flamethrowerem :P . PS. Będę grał jako [GMC] Marmot_PL. PS2. Może zrobimy jakiś fajniejszy tag niż [GMC]? Np. ::>>-GMC-<<:: lub <=GMC=> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 9 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 Obojętnie ! Byle żeby było GMC :P Zaraz zmianka w Regulaminie pujdzie :D EDIT Ok, teraz jest : 8. Noś tag GMC przed swoim pseudonimem czyli np. [GMC]Tymon. Możesz go wybajerować jak chcesz ! Może być :>>GMC<<:, !~GMC~! itd. Byle żeby było GMC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 9 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 Też się dołączam, tylko ściągne Soldata bo miałem formata :( P.S. Strona mi się nie otwiera. :( Może dlatego że ściągam Soldata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 9 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 Chętnie bym się dołączył do klanu... Co wy na to ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 9 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 Sorry shaq, przedstawiłem warunki przyjęcia do klanu (Zasady rekrutacji) i moge cie narazie dopisać na liste oczekującuch. Chyba że reszta członków zgodzi sie na przyjęcie cie do klanu. EDIT Myśle że koło godzin 16-17 będzie trening ! Wszystkie dane uzyskacie wysyłając mi wiadomość na GG ale to dopiero jak serwer będzie założony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 9 Maja 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 Game Makers' Clan a nie Game Maker's Clan. To jest zasadnicza roznica. A jesli chodzi o mnie, nie mam soldata i lacza na niego. Moze kiedys. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 9 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 Sorka, źle przeczytałem. Ale pierwszy raz słysze że powinno być Game Makers' Clan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 9 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 Tak jest od samiuśkiego począteczku, chłopcze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 9 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 :confused::wink::glare::closedeyes::hmmm::angry2::wacko: i :helpsmilie: Jak ja to pozmieniam ? P.S Marmot daj mi twój aktualny GG EDIT Pozmieniane ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 9 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 1.Jestem w Loldacie doświadczony xD 2.No cóż... Na GMC zarejestrowałem się stosunkowo niedawno, jednak już od dobrych pięciu lat tworzę gry - mam nadzieję że to zmieni moją sytuację ;] No, i mam też nadzieję że reszta ludzi z klanu wyrazi zgodę na dołączenie mnie do klanu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 9 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 Znalazłem błąd w regulaminie 5. humor pisze się prze h :P 9. tym a nie ty P.S. Czekam na trening :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 9 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 Trening się właśnie przed chwilą skończył :P . Zawsze porozmawiaj przez GG z Tymonem lub Bigsharkiem, bo oni ustalają gdzie gramy (na jakim ip). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 9 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 a o której sie zaczął?? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 9 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 Shaq widze że spełniasz warunki rekrutacji. Przejżałem stare posty :] Jeszcze nalegania Marmota :] OK, jesteś w klanie ;) Niedługo będzie go trzeba podzielić na dwie grupy xD EDIT RadSun@ o 16:00, miałem w opisie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 9 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 bylo od 16 do 17 a ja weszłem o 16.40 :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 9 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 THX za przyjęcie ;] Powiadamiajcie mnie kiedy będą treningi, na GG, mam w karcie, ok ;)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 9 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 Przepraszam dzisiaj za wyłączenie serwa,miałem niesamowite porlbemy i dalej je mam.Soldata odaplić nie moge,sory :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 9 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 Nieszkodzi ;) A może kiedyś w Rambomatch? :twisted: Przedchwilą grałem... Ale sieka, każdy +50 fragów (ja miałem 100-150) ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 Ja tam wolę Deathmatch, lub Infiltration. Team deathmatch też jest fajny. Co do Rambomatcha, to zobaczę, jaki jest :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 CTF wymiata!! I przeważnie, mecze rozgrywa się w tym trybie :) A Inf? Kiedyś w to cały czas pykałem (pozdrowienia dla Onetwo) ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi