Cruel_boy Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Jak w temacie... jezeli jest kolizja z objektem takim kreznym, czyli nie rownym tylko takim roznym, to jak zrobic, by objekt sie obracal, albo nie obracal tylko po prostu pochylal sie tak no ja w zyciu tak ze idziesz pod gore do sie przechylasz... Prosze o odpowiedz! Z gory THX ( Czy darady cos takiego zrobic... <_< ) Pozdrawiam DJ Adam FIVE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 jezeli jest kolizja z objektem takim kreznym, czyli nie rownym tylko takim roznym Kurde człowieku naucz się pisać ;'( Bo ja nic nie kumam, pewnie będziesz musiał użyć image_angle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 na moje to potrzebny ci będzie gmPsyhik, zobacz w dziale dodatki do gma. żeby potem nie było śmiecenia typu: "nie mogę znaleźć" masz: https://gmclan.org/index.php?sciagnijplik=119 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 6 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Marek, znalazlem bez problem, ale tak w ogole to nie potrafie sie obslugiwac dllami... wiec nie wiem co zrobic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 na twoim miejscu bym zajrzał do przykładu, masz wszystko pod skryptami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 6 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 wiem, sa przyklady ale czy ja cos z nich skumam? same skrypty... duzo tego... naprawde nie ma innego sposobu? image_angle jest takie dziwne... obraca sie ale jak bede stal dlugo na rampie to zrobi fikolka.... zreszta i tak hero nie jezdzi po tym tylko sie zatrzymuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 w takim razie musisz zmierzyć kąt pod jakim stoi na rampie i odpowiednio dobrać image_angle :P wtb. zaraz będziesz miał problem z podjechaniem pod rampę, czego ja się z góry nie podejmuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 6 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 smieszne... czyli ze to nie mozliwe... to nic chyba nici z tego bedą... nie zamykam jeszcze tematu, bo moze jszcze ktos pomoze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi