Thobby Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Jak zrobić żeby jakiś object mi się obracał? Robie gre w której są shurikeny (te gwiazdki dla ninja) no i jak leci to głupio by byłożeby sie nie obracał :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 daj origin na center a potem w step image_angle+=6 albo image_angle-=6 a jak nie masz pro to wtedy w Sprite Editor daj Animation>Rotation Sequence>Clockwise. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 obróć sobie w edytorze gm albo doddawaj wartości do image_angle :P np. image_angle+=5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thobby Opublikowano 6 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 no dobra zrobilem tak jak mowiles w animation i napisalem frames na 25 i robi mi sie kilka takich samych objectów o co chodzi?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 nie wiem o czym mówisz masz tu wszystko pokazane ;) :P :shuriken: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thobby Opublikowano 6 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 a nie juz ok :P za dlugo trzymalem ten ctrl i mi sie duzo robilo ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi