owyn Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Gnysek: Moim zdaniem zasługujesz na warna. Regulamin jest i obowiązuje każdego, Ty też kiedyś byłeś zwykłym użytkownikiem. Co do tematu. Nie kupuje tego - tu musi być jakiś haczyk ;[ Pewnie przesyłka 150,- ;P [Kiedyś kupiłem błotnik do poldka na allegro, wygrałem aukcje (bez ceny minimalnej) za 1zł, później się okazało się że przesyłka 150 zł] ;( ps. alem żem se histe wam wałnął. :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 7 Grudnia 2007 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 jasne haczyk :P pisze, że 12 złotych wysyłka :P btw. ta, moge dostać warna, ale po co, skoro sam go sobie zdjemę ? poza tym zgodnie z pierwszym punktem regulaminu - to nie złamałem regulaminu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Dać mu ostrzezenie i nie bedzie reklamowac ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 On jest adminem, nie mozna mu dawac ostrzezen, i nie obrazaj za bardzo gnysia... A tak w ogole topic: No marzylem o GBA, ale mnie nie stac za bardzo, ale mnie oferta skusila bo byl THPS 2 xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi