radSun Opublikowano 30 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 Strona wciąż żyje! :D Zapraszam wszystkich którzy to przeczytają na stronę >>> Strona nazywa się RadSun Minigames, ten temat RadSun Interactive ale jek wymyśle coś odkrywczego to spróbuje zminić. :P Na stronie jest widziana przez niektóre osoby demo Front i lista zmian we Front 0.8. Jest jeszcze jeden temat w offtopie. Co do banera to zminie jak będe miał czas, siły i chęci :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 30 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 Eee... Trochę uboga strona. Myślę, że będzie ładniejszy skin i bogatsza zawartość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quetzacotl Opublikowano 30 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 o jezu php fusion :P bardzo nieprofesjonalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 PHP fusion jest niezły, ale trzeba go dobrze wykorzystać i wyposażyć, hehe. Może troche więcej o projektach napiszesz, radSun? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quetzacotl Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 wszystkie strony oparte na gotowych silnikach php są do bani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 1 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 Taa wszystko jest do bani... :] Na stronie zminiłem skina, mi się podoba. Możecie coś napisać na forum, nie obraże się :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 12 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 Woodsmans na stronie GMArea :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeWuO Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 wszystkie strony oparte na gotowych silnikach php są do bani <{POST_SNAPBACK}> Lol, i gry robione w GMie też są bo bani, nie? Bo oparte na jego systemie... Niezłe podejście. Zabyś ty napisał taki "do bani" silnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quetzacotl Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 BeWuO jestem pewien, ze osiagnal bym kilkakrotnie lepszy efekt bez rozbudowanego modułu php niz Ty z jakimkolwiek gotowym silnikiem, mozemy sie zalozyc. PS Tworzenie stron internetowych to moja praca i na tym póki co zarabiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 No tak, tyle że nie każdy ma takie umiejętności co ty, heh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quetzacotl Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 no coz, juz mowilem, ja oceniam wg swojej miary, nie bede mowil, ze cos jest porzadnie zrobione jesli najnormalniej tak nie uwazam. A silniki php takie są, zrobiono je dla ludzi ktorzy nie mają pojęcia o php czy tez nawet HTML, a mozliwosci edycji graficznej takich silnikow tez najczesciej sa niewielkie co znacznie zaweza mozliwosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 13 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 Chce się ktoś wymienić buttonem? Zapraszam >>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valdemor Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 Chce się ktoś wymienić buttonem? Zapraszam >>> <{POST_SNAPBACK}> Oczywiscie. Ja chce jako pierwszy. Moja strona choc nie jest tak wykonana jak Twoja, ale zawsze coś. Link:MiniGames Jakby co, to daj znac. :P Edit: BeWuO jestem pewien, ze osiagnal bym kilkakrotnie lepszy efekt bez rozbudowanego modułu php niz Ty z jakimkolwiek gotowym silnikiem, mozemy sie zalozyc. PS Tworzenie stron internetowych to moja praca i na tym póki co zarabiam. <{POST_SNAPBACK}> Jesli jestes taki dobry, to dlaczego nie masz swojej strony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 13 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 Dodane! :D Jeśli będziesz miał jakiegoś buttona to powiedz, zamienie zamiast textu. Ktoś jeszcze? :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quetzacotl Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 swojej jakos nie mam czasu prowadzic, ale mam mase swoich produkcji przeznaczonych dla innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 14 Grudnia 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 Jesli jestes taki dobry, to dlaczego nie masz swojej strony? Jest takie stare polskie przysłowie: Szewc w dziurawych butach chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valdemor Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 Dodane! :D Jeśli będziesz miał jakiegoś buttona to powiedz, zamienie zamiast textu. Ktoś jeszcze? :lol2: <{POST_SNAPBACK}> OK. U mnie też dodane. Nad buttonem pomysle. :thumbsup: Zachecam innych do wymian. :P EDIT: Oto moj button, jeszcze swiezy: :D PS. Przeslij Swoj. Tez umieszcze. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasi2 Opublikowano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2005 radSun widze że też używasz opery jakbyś niemiał opery 8,5 to se ściągnij pełną darmową wersje ze strony opery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 31 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2005 Mam Opere 8.51. Co do strony to nie długo ukarze się demo OverLord (rpg). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Ten team jeszcze działa, czy można już zamknąć temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Proponowalbym zrobic to, bo ostatni post byl napisany poł roku temu :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi