Brocelliand Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Tytuł: Nikog ( Moja pierwsza gra) Gatunek: Platformówka Opis: Na razie w grze jeszcze za wiele nie ma, lecz celem gry będzie prawdopodobnie ratowanie świata ( jak to w większości gier). W demie mało można zobaczyć. Jest to gra dla dwóch graczy (splitscreen), w której postanowiłem aby 2 gracze ze sobą współpracowali. Dla przykładu: jeden ma tarcze, którą może zasłonić siebie i kolegę, a tamten z kolei może wysoko skakać, dzięki czemu otwiera dalszą drogę klikając różne przełączniki. Download: http://www.gmclan.org/up2404_4_Nikog.html Rozmiar pliku: zip zajmuje 1814 KB, rozpakowana gra 3MB Autorzy: Programowanie: Brocelliand Fabuła: Brocelliand Grafika: Brocelliand Muzyka: Brocelliand ( prawdę powiedzawszy, dżwięków tu prawie niema) Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Pięknie to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Grafika jest bardoz dobra, przydał by się lepszy sposób walki i nie wiem jak skończyć 1 level XD Sam wykonałeś dźwięki? 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brocelliand Opublikowano 1 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 No cóż masz rację :) Pierwszego lvlu nieda rady ukonczyc bo sam go nie skonczylem :D, natomiast wiecej czasu spedzilem na tutorialu. Narazie zamiast walki(np. mieczem) zrobilem tylko ala mario. A odnosnie grafiki i muzyczki to grafa w pelni zrobiona przeze mnie a z dzwiekow jedynie wycie wilka nie jest moje. :) Przy okazji , dziekuje za ocenę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 No fajnie wykonane,tylko cosik to troche dziwne,nie da sie 1 poziomu przejsc. Nie oceniam,poczekam na poprawiona wersje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 niewiem czemu ale screeny mi sie nie wyswietlaja, ale miniatury wygladaja zachecajaco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Może dlatego, że te "miniatury" to są pełne skriny? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 grafika fajna,idzie gdzieś tam do góry wskoczyć :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brocelliand Opublikowano 3 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 idzie gdzieś tam do góry wskoczyć Gdy mam wolny czas dodaje nowe grafiki do tilesetow, i powolutku proboje ulozyc fabule :) Za jakis czas wysle nowa wersję w ktorej bedzie juz walka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Bardzo miodna grafika. Podoba mi się. Weź się za to, a może powstanie konkurencja dla niektórych platformówek tworzonych w Game Makerze.. Wiecie co mam na myśli.. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Ale fajne hehe wydaj pełną wejsje 3/5 Bo nie ma singla playera :( XxXxXxXxXxXxXxXxXxXxxxXxXxXxXxXxxXxXxXxXxXxxXxXxXxXxXxxXxXxXxXxXxxXxXxXxXxXxxXxX xXxXxXxxXxXxXxXxXxxXxXxXxXxXxxXxXxXxXxXxxXxXxXxXxXxxXxXxXxXxXxxXxXxXxXxXxxXxXxXx X xXxX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi