Konrad-GM Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Dlaczego mi nie działa wysyłanie i odbieranie danych? ;/ https://gmclan.org/up1717_11_Kopia_Test.html plik źródłowy Jakby kto wiedział dlaczego to bardzo bym prosił :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 A odbierasz nowe połączenia? Bo ta widzę tylko otwarte gniazdo nasłuchowe i nic więcej ( serwer ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 clearbuffer(); writebyte(1); writeshort(x); writeshort(y); Jak dla mnie przydałoby się to jeszcze wysłać serwerowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 30 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 o lol... zapomniałem o wysyłaniu xD zaraz sprawdzę :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 30 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Sorki że odświeżam... ale dalej nic :/ Link poprawiłem, i czy po stworzeniu serwera powinienem się zaraz z nim łączyć? bo nie chce wysyłać :/ Powtarzam link: https://gmclan.org/up1717_11_Kopia_Test.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Nawet nie odbierasz informacji, bo tam nie ma nigdzie recievemessage itp. Akceptowanie połączeń robi się w step, bo to jest akcja ktora nie stopuje pracy gry/programu. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi