Saus Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Witam, No to tak: Potrzebuje grafiki asfaltu widzianego z góry, najlepiej zeby rozmiar byl duzy. Chodzi mi o taki szary asfalt (nie ten taki czarniejszy) i zeby nie byl za bardzo polamany. Mam nadzieje ze ktos cos takiego ma xD (sam sobie nie potrafie zrobic bo z grafiki jestem lewy). PS. Pierwszy moj zalozony temat, oprocz wydawania gier xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 29 Listopada 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 http://images.google.pl/images?q=asphalt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 jaką robisz gre? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Może się przyda :) 1: 2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 29 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Ok juz mam, dzieki wszystkim :P jaką robisz gre? Zobaczysz 18 stycznia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi