Sasuke-Kun Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Dobra do rzeczy potrzebuje skryptu platformowki typu wysokie skoki bornie itp. tak jak w anime :jezor: bede wdzieczny dawno mnie niebylo i niewiem czy to odpowiedni dzial jak nie to prosze o przeniesienie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Ja bym go zbanował... serio. Może jestem za surowy... ale bym go zbanował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Dobra do rzeczy potrzebuje skryptu platformowki typu wysokie skoki bornie itp. tak jak w anime Tak jak w anime czyli jak ?! A samemu ciężko jest zrobić platformówkę w której bohater skacze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 O nie,nie z takimi pytaniami prosze. Takie cuś da się w krótkim czasie napisać,nawet dla początkującego.Tez nie wiem co rozumisz przez słowo "tak jak anime".Co ma Anime co Fantastycznej platformówki.Dedaj plox ;< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 https://gmclan.org/up1717_11_Platform.html Niedawno co dawałem ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasuke-Kun Opublikowano 27 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 dzieki apropo tego ze nienapisze Oczywiscie ze napisze tylko ze troche czasu mnie niebylo i niezabardzo pamietam GML wiec se teraz przypominam (Mam zepsuta klawiature wiec sry za brak polskich znakow :/) Ja bym go zbanował... serio. Może jestem za surowy... ale bym go zbanował. Niemartw sie tez bym cie zbanowal :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Ty to se możesz. :P Ja umiem zrobić platformówkę sam, a ty nie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi