Misteroous Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Witam wszystkich. Jestem nowym uzytkownikeim tego forum jak i GM-a. A wiec tak chodzi o to ze nie dziala mi strzelanie choc robie tak jak w poradniku : http://www.gmclan.org/index.php?czytajart=7 poprostu nie tworzy sie obiect bo jak polozylem objekt ktory ma leciec "polecial" ale nie tworzy sie ten objekt po wcisnieciu klawisza. moze wie ktos co z tym zrobic?? (Szukalem na forum ale nic nie znalazlem). jak widac na obrazku wszystko jest OK (Przynajmniej mi sie tak wydaje). ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 W evencie step wstaw: if ( keyboard_check_pressed( vk_control )) { instance_create( x,y,obj_bolt ) } Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Po co dajesz to w evencie ctrl, jak tam to od razu daj tworzenie pocisku, albo caly kod przeloz do step. #Edit Za pozno ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misteroous Opublikowano 25 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Wielkie dzieki za pomoc>2 minuty i odp. gotowa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi