Pablo-GM Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Witam ten kto ma czas niech przerobi ten przyklad https://gmclan.org/up2522_11_02a70843c9a.html Na ulepszony system ubierania itemow czyli gdy klikniesz ubierz czy jakos tak to nachodzi na miejsce itemow miejsce dodatkowe czyli 4 kratki na zbroje,helm,tarcze i bron i mozna ubrac tylko jeden item a nie np. 2 zbroje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 25 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Czemu nikt nic nie daje czekam dalej :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 No to masz: Natho's Legendary Inventory. Nie moja robota, ale to jest jeden z lepszych skryptów ekwipunku (dużo lepszy do mojego, który też jest dobry). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 25 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Bardzo fajne inventory tylko js che zeby moj atak obrona itemow byla bo ona potrzebna jest mi do walki wiec nadal czekam na odp :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 25 Listopada 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Bardzo fajne inventory tylko js che zeby moj atak obrona itemow byla bo ona potrzebna jest mi do walki wiec nadal czekam na odp :crying:Ja mogę zrobić, ale za 200zł, bo tak to mi się nie opłaca (co ja z tego będę miał?). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 25 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Ojjj zapomnialem autorzy ale kasy nie dam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Ojjj zapomnialem autorzy ale kasy nie dam kasy nie dasz to nie dostaniesz, proste ^^ Ja mogę zrobić, ale za 200zł, bo tak to mi się nie opłaca (co ja z tego będę miał?). oj Ranmus a gdzie podziała się bezinteresowna pomoc dzięki której stworzyłeś te stronę i forum :P? spróbuje coś naskrobać ale nic nie obiecuje ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi