ToMoEX Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Motorbikes Deluxe typ: survival (przetrwanie) Opis: bardzo dawno temu wydałem swoja drugą grę pt motory. nie była ona za piękna więc zrobiłem część 2. jadąc sobie spokojnie motorem pomyliłeś kierunki jazdy.niestety nie masz jak zawrócić jedyne rozwiązanie to jazda pod prąd. I tu się zaczynają schody. Droga jest dziurawa a z naprzeciwka jadą różne pojazdy... sterowanie: strzałencje - jazda,kursor w menu ctrl - wybuch ( gdy pasek special jest niebieski) 1-6 zmiana koloru paska na dole ;] Autor wiekszość ja, reszta w menu ;] link : Download mirror screen: https://gmclan.org/up1592_5_motorbikw.html jeżeli są bugi proszę mnie poinformować ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Dobra mini gierka ale pomysł obcykany 3 i plusik za fajną muzyczkę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mega Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Ciekawa mini gierka. Daję 4 za ładne modele pojazdów i muzykę. Pamiętam jak jeszcze kiedyś testowałem wczesną wersję tej gry (miałem nick Mega Mario) i od tego czasu weszły w niej dość spore zmiany - oczywiście na lepsze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 W menu autor jest literówka powinno być Dźwięki a nie Dźweki. :P Hmmmm dam 4. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Legalize Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Fajnie się gra, muzyka jest w porządku, fajne menu , grafika też niczego sobie 3+ .... a niech będzie 4/5 :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 słabiutko 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Gra z początku i jak się już zdobędzie około 200punktów - nudna. Tylko ten środek "w miarę". Ale silnik obcykany milion razy. 2 gwiazdki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 A pan Mistyk umie napisać coś więcej niż tylko "słabiutko"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 No widać że umie, bo napisał jeszcze "2" XD A gierka nawet nawet, widać, że akcja toczy się na polskich drogach (dziury, kierowcy chcący Cię za wszelką cenę zabić). Trochę żeś zafantazjował z tą fabułą O; W grze wcielamy się w kierowcę który ma zaawansowanego parkinsona? D: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 podoba mi się dam 5 bo wiem że się starał,nie wypowiadałem się jeszcze tutaj,gierka przypomina mi stare dobre czasy coś w stylu tego na pegazusa o samochodach,estetyki nie brak :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymek11116 Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Super gierka :D 5 gwiazdek :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrixx Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Podoba mi się ta gierka nawet ciekawie to wyszło. Widać, że się starałeś, więc dam Ci 4 za tą gierkę. Muzyczka też dobra pasuje do tej gierki. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi