LittleFish Opublikowano 9 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 Heh, a ja nie moge dalej odgadnąć zagadki z pierwszego posta XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 9 Maja 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 Witaj w klubie shaq, ja juz dawno przestalem sie nia interesowac. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 9 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 Pomyślcie. Jaką wpulną część mają te dwa posty : W tym poście została ukryta wiadomość. Waszym zadaniem będzie znalezienie jej. Jeżeli już nawet znacie odpowiedź, nie postujcie jej - wy będziecie mieli satysfakcję z odgadnięcia, a innym nie popsujecie zabawy. Jeżeli jednak tak się zdarzy, że przez dłuższy czas nikt nie znajdzie rozwiązania (w co wątpię!), będę zarzucał wskazówkami. W tej zabawie to jest fajne, że satysfakcja z odgadnięcia jest wprost proporcjonalna do czasu, jaki został temu poświęcony smile.gif To nie ściema. W tym poście NAPRAWDĘ została ukryta wiadomość. Powodzenia No to wskazówka... SOORY wielkie za dwa posty pod rząd... W tym poście jest ukryta wiadomość. Rozwiązanie jest bardzo łatwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 9 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 Nigdy nie chcialo mi sie jakos szczegolnie zastanawiac nad rozwiazaniem, ale jak znam zycie to bedzie to "ukryta wiadomosc" albo "wiadomosc" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 9 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 Proszę o jakąś wskazówkę z której można coś wywnioskować. To SOORY mi nic nie mówi. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 9 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 to SOORY i to NAPRAWDE to jest tylko tak dla zmylki ja wiem jakie jest rozwionzanie ale nie jestem pewien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 12 Maja 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2005 Zgadzam się z Woockiem... ale odgadłem to przed nim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 12 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2005 Za wiadomość można też uznać to, że PhariseuS napisał, że jest ukryta wiadomość jeszcze przed PeEsem :) Więc? Rozwiązań jest więcej :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 12 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2005 A ja powiem tak :P Cały ten post jest rozwiązaniem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 12 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2005 Nawet nazwa tematu i jego opis xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-[PhariseuS]- Opublikowano 20 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 A ja powiem tak :P Cały ten post jest rozwiązaniem ;) <{POST_SNAPBACK}> Hm, wałek. Nawet nazwa tematu i jego opis xD <{POST_SNAPBACK}> Również tu wałek. Jezuuu, ludzie... rozwiązanie jest TAKIE PROSTE. Jeżeli do jutra nikt nie odgadnie, daję odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 20 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 Hehe, ja chyba znalazłem rozwiązanie. Wyciągnąłem parę liter z 1 i 3 zdania :) . Ale to chyba też złe :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 21 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2005 SOrki ze to zrobie ale i tak Phariseus mial dzis dac odpowiedz wiec ja ją dam . Wiadomosc brzmi :"W tym poście została ukryta wiadomość." To jest ta wiadomosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 21 Maja 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2005 Heh... Tak przypuszczalem... Dodam jeszcze, ze tak wyglada temat, ktory w ogole nie powinien sie pojawic. Za kolejne tego typu bezsensowne zagadki posypia sie ostrzezenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Choosen Opublikowano 21 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2005 Przepraszam ale nie moglem sie powstrzymac i dorzucilem jeszcze swoje 2 grosze. Ludzie, przeczytalem caly temat i musze przyznac ze poziom rozrywki jaka was fascynuje jest zanujący <_< Zagadka ? Zagadka to pytanie na ktore jest JEDNA prawidłowa odpowiedz. Ukryta wiadomosc he.. kazdej udzielonej na to pytanie odpowiedzi mozna zarzucic kłam więc nie widzę sensu w tworzeniu takich bzdur. Najsensowniejszym postem poruszającym kwestię zagadek byla opowiastka gnyska, jednak wyjasnianie równania 10/0.5=20 było juz mocno przesadzone ( naprawde myslales ze ktos nie zrozumial ? ;) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi