Kruszon Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 W jaki sposób tworzy się modele 3d? chodzi mi o to czy trzeba je modelować czy programować ? głównie chodzi mi o irrlicht engine. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kruszon Opublikowano 24 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Odświeżam posta i pytam jeszcze raz. Mam irrlicht engine w jaki sposób można robić w nim grafikę 3d? Modelowanie, czy kod zródłowy a może jeszcze jakieś inne sposoby? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 GMIrrlicht jest mocno okrojony co do Irrlicht'a ;p W GMIrrlicht trzeba modelować jakimś programem i wczytywać. Polecam Misfit Model 3D ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kruszon Opublikowano 24 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 A można z blendera? I znowu kwestia opanowania nowego programu :( , może jednak zostanę przy 2D :) , ale dzięki! (można zamknąć) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 A co do blendera jasne że można ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kruszon Opublikowano 24 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 To super :D , wielkie dzięki! :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi