eXcLiFe Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Witam Mam do was pytanie :) Może ktoś z was zna stronę gdzie mogę pobrać gry J2ME ( Java [ rozdzielczość 176x208 Nokia N70 | 6300 / sony ericsson K750i ] ) w których jest opcja multiplayer przez bluetooth ?? Będę bardzo wdzięczny za pomoc !! :) Z góry dzięki eX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Dał bym ci w *uj takich gier ale regulamin gmc tego mi zabrania :/ Juz dostałem za to warna :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 22 Listopada 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 jak są darmowe, to chyba nie zabrania ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Wątpie,że są darmowe ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Nazwy wymienić możesz, linków dawać nie możesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXcLiFe Opublikowano 22 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Hmm czyli nikt mi nie pomoże ... Bo boją się o dostanie wara za rozpowszechnianie darmowych gier :/ lub tylko ich nazw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Nazwy przecież może każdy podać, a linki raczej nie, bo większość gier Java dostępnych na stronach jest nielegalna :) . A przez bluetooth można z tego co kojarzę grać np. w Worms Forts. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXcLiFe Opublikowano 22 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Hmm mam 2 wersje Worms WWP (S60v2)i W2007 (Java) i niby obie powinny posiadać MP a ta naprawdę nie mają :/ poszukam jeszcze może znajdę :) Pytam o to ponieważ spodobała nam się gra w Eposa na 6'ciu graczy ( przez 2 lekcje angielskiego my w to tukli ) :P i teraz szukamy czegoś nowego :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi