RPGCreator Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 elo jestem poczatkujacym gmowiczem i potrebuje malej pomocy a mianowicie chodzi o biblioteki dll... probowalem robic multi przez gm ale nie wychodzi mi czat i gdy sie lacze z moim druigim kompem to niby wzystko dziala ale nie widze drugiego playera chociarz zrobilem objekt "otherplayer" pomozcie mi pls... jak gram tym swoim multi playerem to jak bym gral w singiela ... (to gra rpg... a i odrazu jakby ktos mogl to zakladanie kont tez sie przyda ;d) przepraszam za pisownie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Nasz Tymcio się na wypinał, potrudził nad przykładem MMO i do tego RPG a wy go nie doceniacie ;p https://gmclan.org/index.php?sciagnijplik=134 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RPGCreator Opublikowano 19 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Dzieki konrad nigdzie tego nie moglem znaleźć ty zawsze pomagasz ;) fajniej by było jak jeszcze kto by mi pomogl w zakladaniu postaci np jak w tibi tylko ze podczas gry... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Poszukaj na forum bo Tymon także i to zrobił ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RPGCreator Opublikowano 19 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 ej ziomy sry ale nie potrafie przerobic tego multiplayera ale jakby ktos chcial to prosze pomozicie: GM6: http://rapidshare.com/files/70866981/projekt.gm6 PROSZE O POMOC ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Jeśli znajdzie się na uploaderze GMC to może pomogę ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-[PhariseuS]- Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 No przyznam że jestem zaskoczony postawą GMClanowiczów odnośnie nowego użytkownika który chce zrobić kolejną tibiopodobną grę o_O Już się przygotowywałem na ogólnoforumową z**bę, a tu proszę, miłe zaskoczenie. A ty, drogi mój RPGCreatorze, zanim wyskoczysz z jakimś zapytaniem, poszukaj w artykułąch/tutorialach/przykładach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi