Grela Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Mój głośnik zwariował wszystko co w nim słysze idzie w zwoolnionym tempie. Co sie stało, że tak się dzieje :crying:.Pomożcie Plis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Jest to zapewne wina sterowników w takim razie re-instalacja powinna pomóc. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXcLiFe Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Coś czuję że chodzi mu o głośnik w swoim telefonie :) dokładniej w noki 6280 :) Znam doskonale ten problem :) wystarczy kilka razy zatrzymać i włączyć piosenkę :) Jest to wina złego softa ... więc wymiana go powinna pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 może masz windowsa zaśmieconego ciachami i innymi śmieciami ściągnij i użyj: http://www.programs.pl/program,133,1.html http://www.programs.pl/program,102.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 18 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Już zrestartowałem kompa i działa ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Skoro jest już topic z problemem z głośnikami to ja też mam pewien problem mianowicie jak gram sobie w Tomb Rider: Legend albo CoD2 albo też inne gry to po pewnym czasie głośniki padają i zaczynają działać dopiero po restarcie. A co dziwne w CS'ie nigdy mi się to nie zdarzyło nawet jak grałem ze 5h. Działo mi się tak też jak dawno temu grałem w Sacreda Albo GTA: SA i nagle po 2 miechach psucia się głośników przestały się psuć tak gdzieś na pół roku. Dodam jeszcze że mam głośniki w monitorze. Macie jakiś sposób na rozwiązanie tego problemu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Ja tylko wyjaśnie poprzedni problem. Zapewne powodem dla którego tak się stało, było to że w jakimś programie do słuchania muzyki zwolnileś tępo muzyki, co często działa na wszystkie dźwięki w kompie (ja kiedyś tak zrobiłem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 18 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 jakimś programie do słuchania muzyki zwolnileś tępo muzyki Temu winien jest Audacity bo ja nagrywałem Karus99:Kup osobne :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Karus99:Kup osobne No właśnie. Zwykłe głośniki można kupić w markecie za 20zł ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 a może jest inny sposób bo akurat kasy nie mam i nie chce kupować ble głośników a zanim uzbieram na głośniki 5.1 to troche minie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 18 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 a może jest inny sposób bo akurat kasy nie mam i nie chce kupować ble głośników a zanim uzbieram na głośniki 5.1 to troche minie. A rodziców masz??Może cię dofinansują :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 ja baaaardzi bym zalecał kupienie głośników. osobiście na takich w monitorze bym nie przeżył, już wolałbym na słuchawkach jechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Rodziców mam ale ostatnio mi skuter dofinansowali wiec raczej w najbliższym czasie nie mam co liczyć na jakąś kasę no może coś na mikołaja wpadnie. Trudno będę musiał się pomęczyć narazie na tych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi