KoRn Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Tytuł: Soldiers Shooter Gatunek: Strzelanka 2D Opis: Tak jak w innych demach gry SS. Już full wersja. A może jeszcze zrobię wersję 2.0? Chodzi w niej głównie o strzelanie. Download: http://www.gmclan.org/up2204_4_80232f92c9.html (Zmienione, bo był drobny błąd) Rozmiar pliku: 4.10 MB Screeny: Tylko jeden: http://img209.imageshack.us/img209/6575/skrinva6.jpg Programowanie: Ja i Jaklub Grafika: Ja i cs2D, YoYo Games Muzyka: Ja i YoYo Games Fabuła: Ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Grafika: Ja i cs2D Co tu robi grafika z GM? :( A gra jakaś taka dziwna. 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 18 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Co tu robi grafika z GM? :( A gra jakaś taka dziwna. 3/5 ??? Jaka grafika z gm? Z gm nic nie ma. Oprócz tej z yoyogames :D Ale ona jest darmowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 no więc tak: Grafika: w większości nie jest twoja, gdybyś narysował własną grafikę było by lepiej, A jeżeli się bedziesz starał będzie lepsza od tych teraz :]. Muzyka: Niema... a jeżeli jest to jej nie słyszałem :] dźwięk: większość GM-owych, co psuje jakość, poszukaj w necie lepszych. :] Grywalność: jest średniawa, nie przyciągnie ludzi na wiele godzin, ale też nie wyłączy sie jej po zabiciu jednego stworka. Dodaj kilka fajnych efektów np. Rozbryzg krwi, czy np odrzut przy niektórych broniach (tzn cofanie się podczas strzału, no wiesz xD) ogólnie: gra na 3/5 ale, jeżeli zrobisz to co powyżej zasugerowałem, ocena będzie wyższa :] Down: 3/5 xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 18 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 no więc tak: Grafika: w większości nie jest twoja, gdybyś narysował własną grafikę było by lepiej, A jeżeli się bedziesz starał będzie lepsza od tych teraz :]. Muzyka: Niema... a jeżeli jest to jej nie słyszałem :] dźwięk: większość GM-owych, co psuje jakość, poszukaj w necie lepszych. :] Grywalność: jest średniawa, nie przyciągnie ludzi na wiele godzin, ale też nie wyłączy sie jej po zabiciu jednego stworka. Dodaj kilka fajnych efektów np. Rozbryzg krwi, czy np odrzut przy niektórych broniach (tzn cofanie się podczas strzału, no wiesz xD) ogólnie: gra na 3/5 ale, jeżeli zrobisz to co powyżej zasugerowałem, ocena będzie wyższa :] THX za powiedzenie o bugach. W następnej wersji to poprawię. Może jeszcze jakaś ocena? EDIT: Już 4? :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 No może troche z przykładu Jakluba wzięłeś ale sam narysuj bo ta to już...nie zapominaj, że mam ten twój projekt na dysku :] Ocena: 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Gra nie jest zła, powiem od razu.Hmm dałbym tak 4/5, ale żeby być sprawiedliwy dam 3/5 go grafika nie jest najlepsza ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 2/5 :/ nic specjalnego, takie coś idzie zrobić na lige 24 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 słabo, 2/5 :cool2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 2/5 Kolejna klapa. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 a ja? mnie to nie dales do credits (za ikone :P ) 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 bardzo kiepskie 1.5/5 :{ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Już mój Sentimental był lepszy niż Twoje 1000 (razem wzięte xD) gier,mimo ze Sentimental był moją pierwszą grą =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi