Marmot Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 @Shocker51374: Nie prawda, bo gry wgrane przez producenta telefonu nigdy nie skasujesz przez "Usuń" w telefonie ;p . A co do tej Nokii, to nie ma Javy, ale można ustawić dzwonek MP3, który się wgra na telefon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 23 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Ostatnio kupiłem sobie "Elven Chronicles". Nie no, ta gra po prostu roksi. Polecam :) (7,32zł w play necie (9 brutto)) Mam to... Gra mało zróżnicowana ale bardzo długa i wciagająca, przeszłem ją w 10 godzin i zmieniłem telefon, teraz na ten noki gram od nowa + sciagnałem nowe mapy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Nowe mapy? Jak gdzie i kiedy? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 23 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Tzn misje XD Gra>Download>New coś-tam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 SE D750i call of duty 2 i worms :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Oj miałem kiedyś Doom'a na K700 (z resztą na nim to Ja miałem całą mase gier) ale obrzygałem go i się popsuł ;( teraz mam prawie wszystko mający Sagem my411X <3 i 2 głupie gry w które grałem może ze 2 lub 3 razy w każdą... :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Mały update w moich grach. 2 nowe gry ;) Moje ulubione gry: 1.Super real tennis 2.Dragon Island 3.Doom RPG 4.NFS ProStreet 5.Wiedźmin :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 1.Super real tennis O_O A ja ją już miałem w telefonie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Ja też ją miałem od początku w telefonie a 2 nowe gry to NFS i Wiedźmin. <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 30 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Teraz tomb raider i PGR :D I stara kampania braci :D Screen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 wlasnie sobie sciagnalem z pewnej strony milionerow... :blink: fajne :D moj rekord - 64000 pln :P @up: nie obraz sie ale gry 3d na kome sux :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Ja recenzuję gry dla mobile.gamepress.pl, dostajemy je przed premierą bezpośrednio od producentów ^w^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 ;/ lansiarz SE k850i , bardzo podobało mi się VRally 3D i któraś z trójwymiarowych części splinter cella. Do niedawna miałem Nokię N70 (chyba od roku - półtora), ale ukradli ;_;. a, jeszcze całkiem niezły był jakiś tam asphalt 3D (czy cuś takiego). ogólnie fascynuje się trójwymiarowymi grami na komórkę ;/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi