rafal1 Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 witam jaki program jest najlepszy do robienia sprite'ów i background'ów i ogólnie grafiki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Komercyjne: Photoshop, CorelDraw Darmowe: GIMP, Paint (xD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 GraphicsGale, Pro Motion. I niby co jest takiego śmiesznego w Paintcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 @Tymon: Uratuj honor painta... Tymon vs PsichiX na gołe klaty ;p A do robienia spritów moze być nawet gm'owy edytor grafik ;p Do pixelarta jest dobry ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Bawi mnie to ze w tak ograniczonym programie mozna zrobic zaje**ste rzeczy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Nom, paint + photoshop/gimp czynią cuda ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Wystarczy sam paint :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Ja tam polecam najpierw Paintem coś zrobić, a później go Gimpem z edytować :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Trzeba być masochistą by tak robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 OMG, u kolegi w Fotoshopie wybajerowałem tort czekoladowy, który w środku miał kawałki kurczaka :D Natchnął mnie Komputer-świat :D Ale grafiki lepiej w MS Paint :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi