Rookia Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Wiem to głupie, że chce sprzedawać gry zrobione na GM'ie podobno za to można zapłacić grzywną.... Ale po: 1.nie mam kasy. 2.juz sprzedalem nie jedna gre kumplom 3.chce miec wlasny interes Wiec prosze wejsc naowic kumpli itp. to naprawde nie sa drogie ceny a dobre gry Dziekuje za odwiedzenie ego tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 14 Listopada 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Gry w GM, o ile wiem, można sprzedawać, pod warunkiem, że zrobiono je w zarejestrowanej wersji programu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 14 Listopada 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 1) Nie trzeba mieć zarejestrowanej wersji. 2) Jeżeli wersja zarejestrowana, to ważne by była legalna (bo to by był już szczyt chamstwa sprzedawać coś zrobionego na piracie). 3) O rozliczenie z urzędem skarbowym martwisz się sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 martwić się możesz kiedy twoje zarobki przekroczą 1000 zł ;] rocznie zdaje się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rookia Opublikowano 14 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Ej ale ja mówie żebyście weszli poweidzieli kolegom a wy tu sie kłócicie i mi mówicie z czym mam problem xD :P plz wlascie mowcie kumplom !!! ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 14 Listopada 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Ej ale ja mówie żebyście weszli poweidzieli kolegom a wy tu sie kłócicie i mi mówicie z czym mam problem xD :P plz wlascie mowcie kumplom !!! ;( My nie znamy twoich kolegów, nie obchodzą nas oni, tak jak i twoje problemy. Poza tym wybrałeś zły dział i do tego dla mnie to ewidentna reklama własnej witryny (do której linka o dziwo nie podałeś), dlatego też zamykam temat. Następnym razem przeczytaj regulamin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi