Makary155 Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Tytuł: Cannons 1.3 demo Gatunek: Strategiczna? Opis: Jest to klon Cannons z komórek i Scorched Earth z PeCeta. Ogólne zasady rozgrywki to trafienie przeciwnika lub celu właściwie dobierając prędkość początkową pocisku i kąt strzału. Na razie jest dostępny tryb dla jednego gracza Targetting, czyli trafienie celu i Deathmatch dla wielu graczy, czyli strącenie przeciwnika. Download: http://www.uploader.pl/?d=EC0D32F21 http://www.gmclan.org/up1510_3_cannons_demo2.html Rozmiar pliku: Ostro! - 14 MB Autorzy: Programowanie: Makary155 Fabuła: Makary155 Grafika: Makary155 Muzyka: Airstrike 2 3D i TK4 Bloodshed Screeny: Screen1 Screen2 Screen3 Screen4 Projekt jest w etapie ciągłego rozwoju. Planowane: -dodanie gry przez sieć (50% ukończone) -więcej bonusów -kilka broni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 kto jest na tyle durny żeby wgrywać screeny na uploader.pl... fotosik.pl zaprasza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 WRZUĆ GRE NA UPLOADER GM CLANU ! a nie jakiś uploader.pl ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 https://gmclan.org/up541_6_error.html EDIT: A co do gry to muszę powiedzieć że całkiem fajna :) muzyka & dźwięki dopasowane, grafika może być i reszta good :P 3+/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 gratuluję inteligencji, aby nie wrzucic screenów na gmclana ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 14 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Mam problemy z wrzuceniem gry na uploader gmclanu. Podczas wrzucania zawiesza Explorer. A co do screenów, to już wrzucam na fotosik. Dam edita do linków. EDIT: Jakimś cudem udało się wrzucić grę. Link jest u góry. EDIT2: Linki do screenów też już naprawione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Podczas wrzucania zawiesza Explorer. Bo kto korzysta z Internet Explorera x_X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 14 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 @Snake Myślałem że ten błąd usunąłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Lol nie da się grać bo co step wyskakują błędy :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Przez błędy nie da się grać. Jak poprawisz błędy to dopiero dam ocenę. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Mozilli sie używa ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Załączyłem gre, dałem jeden gracz...gram no i błąd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 a mi się włączyć nie chce pozdro :death: :devil2: a mi się włączyć nie chce :( pozdro :death: :devil2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masgen Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Napraw błędy wtedy będzie można wystawić ocenę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 20 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Spory update. -Dodane gra pojedynczy gracz jest na czas. -Dodane dwa rodzaje terenów(jaskinia i wyspy), znacznie różniące się od kontynentu. Na wyspach są wysokie drzewa przeszkadzające w celowaniu, a w jaskini jest sufit i jest cały czas ciemno. -Dodane w grze dla pojedynczego gracza można zestrzeliwywywać helikoptery, co daje dodatkowe 30 sekund i 5 punktów. -Błąd przy trafianiu w siebie w grze singleplayer naprawiony. -Dodane statystyki na koniec próby czasowej:Strzały, Strzały celne, Strzałów na sekundę, Celność, Zestrzelone helikoptery i ogólny czas rundy. -Zmodyfikowane liczenie punktów w grze dla wielu graczy, przez co nie ma błędnych dodawanych punktów. -Dwa nowe utwory dla nowych plansz. -Restart planszy przy trafienu w przeciwnika lub siebie. Mam nadzieję, że teraz będzie to grywalne. Link jest u góry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XXX Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Nawet fajna 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 A u mnie jest tak,że jak włączam to niby coś tam rysuje mapke - ale nic nie ma,puste tło i czołg spada na saaaaaaaaaam dół.Popraw to ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 dziwne to ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi