Buster Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Jestem początkujący i to bardzo niewiemjak zrobić by gdy idę ludzikiem obraz podążał za nim Z Góry Thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 https://gmclan.org/index.php?czytajart=7 pkt. 10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 W edytorze roomu w zakładce views ustaw object fallowing na nazwę obiektu za którym ma podążać ;) Edit: trochę się spóźniłem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buster Opublikowano 12 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Marek.S zrobiłem jak kazałeś jednak to nie rozwiązało problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Jeżeli nie masz zakładki views z paska menu wybierz file i zaznacz 'Advanced Mode' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powell Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Jeżeli nie masz zakładki views z paska menu wybierz file i zaznacz 'Advanced Mode' tak i tam obok jest Hbor i Vbor co oznacza Hbor-w jakiej odleglosci pionowej od ekranu ma sie przesuwać Vbor-w jakiej odleglosci poziomej od ekranu ma sie przesuwać albo odwrotnie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi