CuB3 Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Potrzebuje kogos zdolnego kto moglby wykonac dla mnie grafiki przeciwnikow <_< Teraz ogolne cechy graficzkow :P Rozmiar: od 48x48 do 64x64 Widok: Top Down (centra z gory) Temat: Jakies obce stwory z kosmosu... (moga byc to tez zombiaki i inni nie umarli) Ogolnie graficzki powinny byc wykonane typowym Pixel Artem chociaz przyjme tez wersje Gimpowskie :) Wszystkich chetnych prosze o umieszczanie swoich grafik tutaj :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 A oto moja grafika(wiem badziew...) ufo z dwoma laserami EDIT:Już zmieniłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuB3 Opublikowano 12 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Pomysl miales ogolnie fajny ale gdzie cienie? Gdzie jakies detale? :twisted: Konkrety prosze :twisted: UP: Hmm... A moze wymysl cos w stylu obcego :) Wiesz jakis stwor bez broni bez niczego tylko cos szybko przemieszczajacego sie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Zrobiłem to co chciałeś ,ale nie obcego tylko mumie.Nie wiem czyd dobrze to zrobiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuB3 Opublikowano 12 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Nie... Jak juz cos szybkiego z nie umarlych to jakiegos diabelka czy cos :) Ale wolalbym cos w stylu obcego... I dobrze wykonane to znaczy: cienie, detale. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Takie cuś się nada ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuB3 Opublikowano 12 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 No to juz lepsze :) Tylko jakbys mogl to cus zrobic na 4 lapach to juz wogole bylbym happy i miejsce w Credits gwarantowane :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Chyba trochę mi nie wyszło :P EDIT: heh to wygląda jak żaba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 No a ja sobie z nudów narysowałem małego robocika:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuB3 Opublikowano 15 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Ooo... Konrad :) Wkoncu sie doczekalem porzadnego obcego. Dokladnie taki o jakiego mi chodzilo! Dzieki Ci Konrad :thumbsup: Jakbys mogl to wykonaj jeszcze pare potworkow... Temat ten sam rozmiary te same i rzut ten sam :) PS. Mam nadzieje, ze moge uzyc tej graficzki w mojej grze :) DOWN@Lowrida: Nie no nie mam pytan xD Ten potwor sie nazywa Ms. Ciacho :D ? A moze Ms. Twoje Sniadanie xD... A myslalem, ze Ty wynormalniales juz po tej zalatanej dziurze w glowie. A tu prosze... Suprise! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 potwór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi