Fallord Opublikowano 11 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 A więc,jak przystało na mnie,zacząłem uczyć się "gimpować",jeżeli ktoś potrzebuje grafiki,niech napisze co i jak a ja "postaram sie" coś wykonać.Oczywiście nie będzie to najwyższej,jakosci no ale to dopiero początki =D Przykład drzewka: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 11 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 Wykonaj mi grafikę a'la almora chodzi mi o dzrzewa jeziorka trawę (Przedmiotów i ludzi jusz nie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 11 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 A umiałbyś zrobić takie coś jak w RPG Tsukuru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 11 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 Nie rozumiem tego takie coś jak w RPG Tsukuru? Chodzi Ci dokładnie o pixelART ? Styl mangowy itp ? raczej nie ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 11 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 ech a czy byś umiał mi zrobić ziemię drzewa w top -downie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 11 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 Jak to "ziemie drzewa" ? xOO nigdy o takim czymś nie słyszałem xO Jakaś roślinka Kolejne drzewko I background lesny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 11 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 Oj chce żebyś zlobił mi grafike top-downową chodzi mi o następujące przedmioty: Drzewo, ziemia, dom, szkrzynie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 11 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 @Fallord : ta zieleń troche taka... no... niezbyt :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 11 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 fajne jakbyś dorobił jeszcze parę drzewek i śniegowy bacground... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal1 Opublikowano 11 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 mozesz mi zrobic grafike budynków rozmiar 150x150 albo wieksze kamera od gory cos w stylu tibii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeoTN Opublikowano 11 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 to ja poproszę ikonki w stylu itemów z MAGI oraz potworki na wzór Almora Online ^^ PS może ktoś usunąć to powyżej??? Tak trochę mi nie wyszło z tym "zatrzymaj" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 11 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 Narysuj mi jakiegoś potwora na 62x62 i broń na 20x10 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 12 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Postaram się narysować wszystko,jak przyjde ze szkoły =D ! Tak więc pozostaje tylko czekać. @Mistyk: Drzewko 1: Drzewko 2: Jakiś krzak ;o: Śniegowy background: Drzewo ze śniegiem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 12 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Przepraszam za double posta ale : Przepraszamy, ale umieściłeś większą niż można ilość grafik @TeoTN Troll: Troll po kilku poprawkach: Ognisty golem (tylko z mieczem): Ognisty Golem (z mieczem i tarczą): Edit:Ork Siepacz: Ork Siepacz (Ognisty Miecz): Aktualnie robie grafiki,na poziomie orka. Edit2:Trolla ewentualnie,moge potem podlepszyć ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Ładne grafiki :) napewno się mi przydadzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Ej Fallord teraz przygotuj moje grafiki xD :P.Tamte rozumiem, że są dla TeoTN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 12 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Ma byc od góry? Czy jak ? Opisz bardziej =D ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Tak od góry.A wymiary masz wyżej podane :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Nie obraź sie ale te grafiki nie sa zbyt dobre. Gimp nie nadaje sie do robien grafiki do gry, tylko do dodawania efektów, ewentualnie do robienia ekwpiunku, menu itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 12 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Nie obraź sie ale te grafiki nie sa zbyt dobre Czy mówił tu ktoś o grafice z gry Crysis ? Poprostu ucze się,robie to w 100% dla zabawy,pomocy i zabicia czasu. Gimp nie nadaje sie do robien grafiki do gry, tylko do dodawania efektów, ewentualnie do robienia ekwpiunku, menu itp. Teraz to mi to lotto =O Piotrex - Za chwilkę będzie to oco prosiłes =D ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Nom ork rox!! Te ręce lol :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Te drzewka wyglądają jak kleksy :) popracuj nad detalami swoich grafik :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 12 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Ano,ja już nie raz mówiłem,że jestem beztlaencie w grafice xD Teraz,naprawde macie okazje się przekonać XD Beholder A tu jakiś dziwny Beho =O A tu broń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Zrób mi grafike jakiejś broni oczywiście np. maczuga,miecz,tarcza,zbroja itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeoTN Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Dzięki za obrazki, jest spoko jak się włączy jedną/dwie opcje w Adobe Photoshopie. Oczywiście proszę o więcej^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 dla mnie jak byś mógł grafa ręki otwierającej drzwi rozmiar:5x5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Dzięki Fallord.Oczywiście creditsy =D.Wziąłem jeszcze do gry jeden background leśny xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Dla mnie roslinki takie jak w almorze i jakiegos pajaka i muche EDIT Jeszcze jakies potworki i wzory domkow innych takich ze widac tylko mury (z cegiel z bambusa) czyli: ------ ------ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 13 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Dzięki Fallord.Oczywiście creditsy =D.Wziąłem jeszcze do gry jeden background leśny xP Ano,nie ma sprawy - jak coś trzeba będzie jeszcze to mów na wal na gg x).Dobra tymczasem Zamykam temat,nie mam narazie czasu na robienie ttego,potem otworze jeszcze =D ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 9 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 MOJA GRAFIKA BĘDZIE W :KNAJTZ ŁOF UNJON !!!!!!!1111" http://img224.imageshack.us/img224/7126/screen1bi7.png żródło: http://www.cplusstudio.yoyo.pl/kou.html oł em dżi. Szkoda tylko, że "twórca" nie ma żadnej zgody na umieszczanie w,w zresztą beznadziejnych grafik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi