CuB3 Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Nie bede sie duzo rozpisywal :] Lepiej jest pokazac :D I teraz chodzi mi o to zeby ten stozek zachowywal sie cos ala latarka :D Jak podejde blizej solida to czesc stozka zatrzymuje sie na solidzie a druga czesc zostaje normalnych rozmiarow (ta po bokach) :) Za wszelka pomoc THX :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Do tego sluzy Dark HDR Lighting, na gmc.yoyogames.com poszukaj :) Tyle ze jest to pamiecio i prockozerne, dlatego robie cos bardziej zoptymalizowanego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Panowie, GM nie jest od takich bajerów. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Tymon, jak sie umie optymalizowac kod to gm moze byc narzedziem do wszystkiego... ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Ucz ojca robić dzieci. :) Po za tym. Widziałem jak kodujesz więc nawet mi nie wmawiaj, że potrafisz optymalizować kod. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 9 Listopada 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 ojciec starej daty... <_< Nie zawsze idzie zoptymalizowac kod do perfekcji, bo na to trzeba czasu, a to co widziales przewaznie bylo szybko robione, wiec sam widzisz... Poza tym jak czegos jestem pewien to mam racje i juz xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Głupie tłumaczenie, a doświadczenie w parze z wiekiem chadza. Dobra, to teraz nie pisz na szybko, a jak skończysz to pokaż. Ja w tym czasie zrobię to samo i porównamy. Ok? :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Ku twej woli Tymciu, ale to nie wyjdzie teraz - mam remont od kilku dni i do konca weekendu mam odlaczonego kompa, tak wiec trzeba poczekac (w razie pytan, to w domu nie mam neta, wiec musze chodzic gdzie indziej, a na tym kompie gm nie nie dziala zbyt szybko - przedpotopowy pc). To z kolei moze byc nie fair, bo mozesz uznac ze klamie i zrobie wczesniej, wiec lepiej zrobmy tak: za kilka dni ktos kompetentny z forum poda temat pracy i czas wykonania, i w ten sposob sprawdzimy co kto lepiej potrafi, zgoda? :] (to tak jakby... wyzwanie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Jak chcesz, mi to obojętne. ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 lol... PsichiX vs Tymon, aż drzazgi będą szły xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuB3 Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Taa... A wracajac do tematu to jest cos takiego mozliwe bez zbednego zzerania pamieci? Albo moze byc tez tak zeby cale swiatlo konczylo sie na murku :P nie musi byc tego przeswitu xD Zrobi mi ktos to na dzisiaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 zaraz cos skrobne i dam w edicie Edit: bedzie pozniej - teraz znikam na miasto xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 zrób se trójkąta, sprawdzaj czy ziot jest w trojkacie, jesli jest, sprawdzaj collision_line od twojego ziuta do złego ziuta, jesli na linii kolizji jest solid to masz ten efekt co ziut stałby za solidem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi