Masgen Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Tytuł Gry : AirForce Gatunek : Strzelanka Bardziej :D Opis : hmm musisz rozwalić wszystkich wrogów, wieże i radary :) po rozwaleniu ostatniej wiezy konczysz gre :P Mapa jest dość Długa :)... Download : AirForce Rozmiar Pliku : 4.6 MB Autorzy : Programowanie : Masgen Fabuła : Masgen Grafika : ------- Muzyka : ----- Pomoc : GmClan i Yoda :) (z góry dziękuje tym osobom, które mi pomogły :) ) Screeny : Screen 1 Screen 2 PS : Jest to moja pierwsza gra zapewne jest dużo błędów ;) wiec proszę o wyrozumiałość :P jeśli będą złe oceny to sie chyba nie rozpłacze nie? tak jak to inne osoby i będę próbował dalej swoich sił w GM :) MIŁEJ GRY !! EDIT : Wrzuciłem na Uploader GmClan :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 jakis bład w pliku jest, wogóle sie nie uruchamia. Mam tylko zwykłą ikonke 'exe'. I nic. Walnij na uploadera GMCLANA, a nie na jakies inne bo pol godziny czekam az sie zaczyna sciagac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Szczerze to gra mi się nie podoba, wg mnie za wolno sie lata i wrogowie też za wolno latają :/ Pociski też wolno latają :P Hmm nie wiem jaką ocenę dać, tylko menu było fajne xD Jak mam być szczerzy no to 2/5 gwiazdek.Więcej ci nie dam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masgen Opublikowano 8 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 no wiesz... jakby szybko sie latało i wrogowie szybko to musiałbyś sie zawracać żeby ich zabić :P sprawdzałem z szybszym tempem i było źle te mi pasowało :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 L0l ten room jest taki wielki czy co? Bo u mnie fps to może z 10 jest... :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Przydało by się instance_deactivate. Pomysł fajny, wykonanie nie boskie, ale nie przeszkadza. 3 gwiazdki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Zła optymalizacja silnika,fps wyciąga max 8-9. Rozmiar Pliku : 4.6 MB - 90% tej wagi to poprostu muzyka, btw.co ma muzyka z Mortal Combat do "strzelanki samolotowej". będę próbował dalej swoich sił w GM q[/uote] Oj próbój,próbój...Bo coś słabo Ci wychodzi ;x 1 + 1 Za pierwszą gre Rachunek prosty = 2 gwiazdki ;( Edit:Ano,muzyka ani grafika też nie Twoja ;< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masgen Opublikowano 8 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Room ma wysokość 40 tys :P Fallord :P Wiem ze Muza i Grafika nie moja dlatego nie napisałem skąd mam -.-Hmm a Mortal Combat tak sobie wstawiłem :D bo fajna jest xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Room ma wysokość 40 tys tongue2.gif lol? i bez instance_deactivate? no to gratz :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masgen Opublikowano 8 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 heh :P popoprawiać trochę trzeba :D Sry mapa ma 20 tys xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Edit:Ano,muzyka ani grafika też nie Twoja ;< Ale grafiki uzyl ze strony na ktorej ta grafika jest wystawiona na uzywanie, wiec dlaczego ma jej nie wziac? Bo ty napiszesz ze oh grafika nie twoja buuu -.-? Po to tam jest zeby ja brac. #Gra 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masgen Opublikowano 8 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Wstawiłem Nowego Exe :P Zmieniłem muzykę i takie tam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Ekhm, niezwykle... dziwna ta gra xD Rzeczywiscie za wolne to wszystko i glupie sterowanie, poza tym w menu zeby wlaczyc start to trzeba najpierw fuulscreen wlaczyc bo inaczej nie idzie. Ale jesli chcesz to moge ci pomoc poprawic gre, wtedy pisz na pm lub gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masgen Opublikowano 8 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Hm jak to zeby start wlaczyfc to trzeba full o_o u mnie normalnie idzie ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Ja mam rozdzielczosc 800x600 (wiecej nie moge xD) wiec pewnie dla tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masgen Opublikowano 8 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Pewnie tak :D heh będzie trzeba to zmienić :D (takie pytanie nie na temat ;D czy u was tez gg sie wyłącza? :/ ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 @UP: tak, ale i tez rzadko sie wlacza, ale od takich rozmow jest shoutbox lub valhalla, pamietaj ;P @topic: przyda sie kompletna zmiana sterowania, bo to aktualne jest nie wygodne i nie realistyczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masgen Opublikowano 8 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 jeśli możesz to wejdź na gg :P Hmm sterowanie można zmienić :D EDIT : Gra Zostanie Zmodyfikowana Niedługo dam nowsza wersje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 wtf :blink: samoloty latajace do tylu, na boki, niezly hardkor, wogole niewiedzialem co sie dzieje :P Powiem tylkoze graficzka ladna i mi sie podobala, moze cos z tego bedzie, ale jak sie bardziej postarasz jesli chodzi o programowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masgen Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Wiem z tymi samolotami :P Wszystko zostanie zmienione :P Narazie Zamykam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi