PsichiX Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Musze przyznac ze gierka fajna, klimat niezly, muza jak najbardziej pasuje, 'blyskawice' ######ste, ale wkurza ten 'telewizyjny snieg' i to ze przy takiej ciemnosci nie widac prawie nic (lacznie z kursorem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 8 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Otóz "Telewizyjny" śnieg został,zastąpiony nie co innym.Myślę,że jest już nie co jasniej x). Musze przyznac ze gierka fajna, klimat niezly, muza jak najbardziej pasuje, Wracając do muzy - Mój Westwoodzik !(Ludzix =D !) zrobił,mi coś o niebo lepszego,w następnym demie będziecie mieli okazje usłyszeć jego utwór,teraz myslę nad grafiką w grze gdyz nie jestem w stanie wszystkiego zrobić.Tak więc czy nie chciałby nikt wykonać graficzek utrzymanych w tym stylu (to ine ma byc pixel art !).Fabułe z Ludzixem juz nie co obgadałem,została kwestia programowania,kilku muzyk i grafiki.Pozdrawiam. P.S.:Jeżeli chciałbyś zostać grafikiem w projekcie,poprostu pokaż swoich kilka pracek xP.Pozdrawiam po raz drugi x) Każdy ma po prostu inny monitor, daj ustawienia jasności i tyle. Jak ktoś będzie chciał sobie zepsuć klimat, to i tak to zrobi, więc lepiej przynajmniej dać trochę wygody Ano,masz racje.Mój "Westwoodzi"k zawsze znajdzie jakieś rozwiązanie =D ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi