Nicolas Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Siemka! Nie wiedziałem gdzie dać ten temat, może do Valhalli, ale nic ... Mógłby mi ktoś pomóc i napisać program (w jakim kolwiek jezyku programowania, może być nawet w GM), który by szukał jakiegoś pliku na CAŁYM dysku twardym, i jak już znajdzie zapisywał do niego ścieżkę dostępu..? błagam pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Z tego co pamiętam to Ranma robił kiedyś taki przykład. Mam go gdzieś na dysku. Jak znajdę to powiem (powoli to będzie, bo jak był na GM 4.x, to będę musiał każdy plik konwertować :P ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Puścisz przez konwerter i już :D ewentualnie poprawisz jakieś małe błędy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Choosen Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Jest taki program w windowsie... Start-> wyszukaj -> pliki lub foldery ... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolas Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Ale tu chodzi oto, by ten program zapisał do pliku tekstowego ścieżkę, by inny program mógł ją odczytać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi