CReeT Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Tytuł: Various: The Madness Adventures Gatunek: platformówka Opis: Po prostu platformówka, nic dodać nic ująć. W grze sterujemy stworkiem o imieniu Various, zbieramy niebieskie szmaragdowe kule i skaczemy po głowach wrogim glizdom :). W pełnej wersji będzie jakaś fabuła i dużo więcej efektów graficznych a także około 20 długich poziomów. :thumbsup: Download: Tutaj Rozmiar pliku: 6 MB Autorzy:CReeT Programowanie: CReeT Fabuła: CReeT (fabuła? Będzie w full wersji xD) Grafika: CReeT Muzyka: Soundtrack z pewnej gry... ciekawe kto zgadnie z jakiej.... :P Screeny: Screen1 Screen2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 screeny nawet ciekawe potem zobacze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIP3R Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 No no no jak dla mnie gra jest super. Co prawda ma pare niedopracowan ale niedosc ze to demko to jeszcze jest to pierwsza gra zrobina na GM-ie przez Creet-a. Gralem w ta gre chyba z 30 razy i proboje ja przejsc jak najszybciej moj rekord to ok20 sec (I'm the best). Mam nadzieje ze gdy wyjdzie full versja tej gry muzyka bedzie rownie dobra jak i w demku. Trzeba doceniac nowych tworcow gier bo byc moze oni beda przyszloscia dla gier komputerowych wiec nie oceniajcie za surowo :) Pozdro Creet muza super gra tez dobra :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masher Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Fajna gra daje 4/5 :D Tylko jedno mi sie niepodoba: napis score wchodzi pod chmury przez co jest malo widoczny. I jeszcze jedno co zauwazylem to to ze czasami futrzak zostaje na krancu platformy i tak se wisi. Ale ogolnie jak na pierwsza gre to :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Nom nice gra - mi się podoba - ładna grafika błędów mało - przyjemna platformówka - masz 4* :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 fajna gierka i ładna grafika. a masz te 5/5 bo ten stworek jest sympatyczny i to twoja pierwsza gra :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymek11116 Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Zaje***** gra! daje 5/5.czekam na full wersje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Jak na pierwszą grę jest Super :D Grafika podoba mi się ;) Pomysł wykonania też lecz nie raz główny bohater zacina się w platformach. Gra przynajmniej nie jest przerabiana z jakiegoś przykładu :) Czekam na pełną wersje ;) 5/5 Pozdro ;) PS. Moja młodsza siostra teraz sobie gra w Various'a I męczy się z przejściem xD Ona też daje ci 5/5 ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CReeT Opublikowano 3 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Przed wydaniem pełnej wersji postaram się naprawić wszystkie błędy a także dodać pare znakomitych "smaczków" :D . Może macie jakieś pomysły, sugestie co do rozgrywki. Rozpatrzę każdą propozycję. Obiecuje także w zbogacić animacje głównego bohatera i jego wrogów :] . Gra nie bedzie należała do łatwych obiecuję :twisted: . Thx za wspaniałe ocenki. Czekam na dalsze konstruktywne krytyki i pochwały :jezor: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 za krótkie troche,dam 3 na razie nie przesadzajmy jak można dać 5/5 :boxed: ale gra się miło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 @lowrider No co jak komuś się podoba to daje 5/5 Ja też dam 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 grafika i muza zaje2bista, Pod względem silnika kiepsko :P ustaw maskę i po cholerę zaznaczasz kulkom solid :P 3/5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Dla mnie słabne i mi sie jakoś nie podoba :/ 3/5 ;p I używaj gmc uploadera ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi