eXcLiFe Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Siemka Chciał bym wam przedstawić mój prywatny i tymczasowy rekord OC pod względem prędkości. Na razie wynosi 3,96GHz :blink: Jest to wynik tymczasowy do czasu zmiany MB :) Co prawda jest to tylko o 20% OC ale na tylko tyle pozwala mi MB :crying: A oto wynik :) http://www.gmclan.org/up652_5_cpu.html Chętnie dowiem się jakie Wy macie własne rekordy :) Pozdro eXcLiFe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Moj rekord to 2010Mhz !! Wycisnalem wszystko co potrafilem z mojego Athlona ktory fabrycznie mial jedynie 2000Mhz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXcLiFe Opublikowano 3 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 hihihi A ja z 386 25MHz Zrobiłem turbo gulgator Ha potrafisz tak ?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Ja podkręciłem częstotliwość taktowania pamięci karty graf. o 50 mhz :P (overclock 25%) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 7 Listopada 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 ja podkręcałem durona 100 na 120 MHz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 ja podkręcałem durona 100 na 120 MHz :P Było co podkręcać x) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 A ja 2200 mhz na 2500 mhz. I tak używam do teraz. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Ej wy to podkręcacie jakimś programem czy w biosie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi