cyberdog Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Jak zrobić, żeby zamienić plik ISO w .ps2 ??? A jak nie można, to podajcie mi jakiś emulator do PS2. TAK, WIEM żE NIE MA DOBREGO EMULKA, ALE MNIE NIE OBCHODZI JAKOść GRAFY I DźWIęKU, tylko żeby mi Iso odpalało Acha, gdy zamienię ISO w PS2 to będzie chodzić? PS. Tak, możecie dać mi warna, ale najpierw mi pomóżcie. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 ISO to obraz płyty który wypalasz dowolnym programem do nagrywania na płytę i potem odpalasz tą płytę przez emulator ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 www.pcsx2.net - emulator PS2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 1 Listopada 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 co, jakie *.ps2 ? coś uzywa takiego formatu? Poza tym przypominamy - nie wspieramy nielegalnych rzeczy, a to mi śmierdzi nielegalem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 1 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Powiedziałbym, że sam smierdzisz, ale chcę jeszcze pożyć :P *.ps2 - Jakbyś miał takiego shita jak Ekaf to byś wiedział :P A poza tym, mam demówkę, więć legalne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 1 Listopada 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Wszystkie płyty tłoczone w systemie PAL dla PS2 pochodzą z Austrii i tylko one są legalne :] Owszem, jeżeli zrobisz backupa tego dema, no to można to też nazwać legalnym, ale skoro oryginał jest sprawny - jego używanie nadal budzi zastrzeżenia. No a skoro masz oryginała, to po co ci Emulator? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owyn Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 cyberdog radziłbym Ci edytowanie postu gdzie stwierdzasz że Gnysek śmierdzi.. oraz ten capslock z pierwszego postu... Jeżeli chcesz uruchomić gre z emulatora to wystarczy .iso, jeżeli na ps2 to powstaje pewien problem a mianowicie z "bootowaniem" na PS2, byćmoże już ktoś rozwiązał ten problem.. ale kiedyś to było niezłe utrapienie.. ;P ps. przepraszam za ortografie ;p jestem na "%" xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 1 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Wszystkie płyty tłoczone w systemie PAL dla PS2 pochodzą z Austrii i tylko one są legalne :] Owszem, jeżeli zrobisz backupa tego dema, no to można to też nazwać legalnym, ale skoro oryginał jest sprawny - jego używanie nadal budzi zastrzeżenia. No a skoro masz oryginała, to po co ci Emulator? Nie mam oryginnała. :jezor: Ale mam z neta dwie demówki: wersje PAL i NTSC. Która jest legalna? :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 1 Listopada 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Nie mam oryginnała. :jezor: Ale mam z neta dwie demówki: wersje PAL i NTSC. Która jest legalna? :lol: Żadna. Na PS2 działają tylko oryginalne płyty w systemie PAL, stąd oczywista oczywistość - gry z neta nagrane nawet na DVD/CD nadal są nielegalne - bo i żaden producent gier na PS2 nigdy ich tam nie udostępniał. Samo więc pobranie już jest nielegalne, a odtwarzanie ich na przerobionej konsoli które też jest nielegalna zresztą jest równie nielegalne - co zresztą pisze w instrukcji. Gry Demo na PS2 znajdują się na charakterystycznych srebrnych nośnikach z niebieskim nadrukiem i wyraźnym napisem Promo Only - Not for Resale, oraz widocznymi pod kątem logo PS2 umieszczonymi na stronie z warstwą zapisywalną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 1 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Dobra, załóżmy że kupiłem ją w sklepie :D ściągam to od Karmata. Jakby coś to napiszę :) PS. Jestem I33E H4X0R! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masher Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Musisz miec dobrego kompa, zeby ci emul dzialal plynnie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 BUUUUUU A idz ranmusie, ssiesz kloca xD jak mozna było nie zamknac takiego topicu! tu sie uprawia piractwo! Konsolowe!! BUU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 1 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Dobra, już dobra. Poradzę sobie. Dzienx za emulka, Kamrat, chodzi! Tylko musiałem biosa wyskubać. :) Ciach! (Chciałem sie poczuć jak Tymon :D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 2 Listopada 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 BUUUUUU A idz ranmusie, ssiesz kloca xD jak mozna było nie zamknac takiego topicu! tu sie uprawia piractwo! Konsolowe!! BUU Ja mu caly czas właśnie tłumaczę, co jest piractwem :D Kupienie Dema na PS2 w sklepie jest niemożliwe. Dema są głównie dodawane do gazet typu Oficial PlayStation Magazine, oraz dostarczane do dystrybutorów i potem lecą dla prasy. Sam takich kilka dostałem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 2 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Dlatego zamknąłem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi