mike_p Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Gra świetnie wykonana, może trochę za łatwa :D 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Ja cały czas czekam na aktualizację. :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 7 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Aktualizacja dema z nową grafiką i 20 levelami zaraz będzie. (Więcej leveli w demach nie będzie) Edit: Nowe demko już jest - pobierać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Da się jakoś wyłączyć muzykę? Słucham se Pendragona a tu mi jakieś midi-crapy wyskakują :F @Edit: Z tą grafiką naprawdę robi wrażenie. Zmieńcie tylko backgroundy i menu żeby były w takim samym stylu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 No to teraz pełne tilesety dla poziomów, tła, czcionka, jakieś logo... etc.. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 na screenach wygląda to nawet fajnie,kiedyś grałem w coś o ratowaniu owiec,nie pamiętam jak się nazywało, potem ściągnę i ocenie,bo teraz coś mi sie p... z głową :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Legalize Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Gra świetna ;) żadnego bugu nie znalazłem, muzyka trzyma w fajnym klimaciku, grafika też jest dobra ;) Widziałem już gdzieś podobną grę ale naprawdę miło się w to gra :thumbsup: 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 To ja mam kilka pomysłów jeszcze na owce:zasłanianiem go bądź niedopuszczaniu do kontaktu Pomarańczowa - może chodzić po suficie GodSheep - posiada cechy wszystkich innych kolorów Jasnoniebieska - może przelecieć nad przepaścią dowolnej długości Różowa :] - może się kurczyć żeby przedostać się przez ciasne przejścia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasuke-Kun Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Gra wymiata 5 gwiazdek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Fajne bardzo fajne, bardzo lemingi przypomina ( i dobrze). Czy byla by mozliwosc wstawienia bardziej obrazowej animacji zetkniecia sie owcy z glebą? To splaszczenie dziwnie wyglada... Mam tylko mały problem ikonki mi sie blokują, i nie moge ustawiac mostkow czy spreżyn, czasem po restarcie recznym lub po przegranej. Swoją droga ten owczy pęd jest troche za szybki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 W poprzedniej wersji w planszy gdzie było 40 owiec oraz 3 tabliczki z kolorami (żólta, biala, czerwona) mozna było przejsć ją , ustawiająć 3 sprężyny przy starcie, w tej nie można, poniewarz po jednym urzyciu, spręzyna spada przez podłoge. Nie pamiętam jak ta plansza się nazywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi