warcrawt Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Chcę stwożyć program do nagrywania utworów i potrzebuje kod na nagrywanie dzwięków usłyszanych w programie. Coś takiego kliknę myszką na przycisk (zaczyna się nagrywanie) znowu kliknę (kończy się nagrywanie i wyskakuje zapis utworu na formacie (.mp3)). Za pomoc obiecuję miejsce w creditsach!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 W gm? nie możliwe... nie ma żadnego dll'a do tego a napisanie takiego dll'a jest baaaaardzo trudne, przykro mi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Za pomoc? Ty chcesz zeby ktos za ciebie napisal caly program i tylko wrzucisz go do creditsow, pfff. Nie bierz sie za rzeczy ktorych nie umiesz ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Za pomoc? Ty chcesz zeby ktos za ciebie napisal caly program i tylko wrzucisz go do creditsow, pfff. Nie bierz sie za rzeczy ktorych nie umiesz ;/ LOL? W gm? nie możliwe... nie ma żadnego dll'a do tego a napisanie takiego dll'a jest baaaaardzo trudne, przykro mi. LOL? Chcę stwożyć program do nagrywania utworów i potrzebuje kod na nagrywanie dzwięków usłyszanych w programie. Coś takiego kliknę myszką na przycisk (zaczyna się nagrywanie) znowu kliknę (kończy się nagrywanie i wyskakuje zapis utworu na formacie (.mp3)). Za pomoc obiecuję miejsce w creditsach!!! Bardzo proszę: http://www.gmclan.org/up2204_4_saudio.html I odrazu mówię: TO NIE JEST MÓJ PRZYKŁAD! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Lol nazwa tematu mnie rozbroiła :lol2: Synek ty wiesz co to nagrywarka? xP Nagrywarka służy do nagrywania PŁYT CD - dzwięki to ty se możesz rejestratorem dzwięków najwyżej nagrać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 nikt Ci nie zrobi rejestratora głupoty... :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 28 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 wiem ale pierwsze co mi na myśl przyszło. A co do tego pliku (studio) nie znalazłem nagrywania tylko odtwarzanie itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Lolz ewidentenie tam jest plik gm6 'recording :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi