mcgluszak Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 potrzebuję dzwięków fortepianu i fletu a dokładniej c1,d,e,f,g,a,h,c2, w miarę możliwości proszę w oddzielnych zapisach (najlepej MID ) z góry THX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Sądzę, że zanim ci ktoś da takie coś, to szybciej samemu ściągniesz Anvil Studio, ustawisz tam odpowiedni instrument i zagrasz nutę którą chcesz ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 napisz do mnie na PM to Ci dam dziadowski post dziś bo bania... edit: nie jestem w stanie teraz ale dam Ci to spakowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 http://www.speedyshare.com/789519603.html Może być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcgluszak Opublikowano 28 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 (edytowane) Czy mógłby ktoś mi dać też dżwięki gitary i perkusji ? Edytowane 29 Października 2007 przez mcgluszak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Poszukaj na jakiejś stronie ze samplami (Ludzix w temacie nawet podawał) lub - jeśli chcesz mieć sample MIDI - ściągnij Anvil Studio, będzie szybciej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcgluszak Opublikowano 30 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Już działa, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi