Adamosca Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Ludziki z ośmiu stron animacja chodzenia i walki rzut jak w diablo POTRZEBA OD ZARAZ!!! PILNE!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 POTRZEBA OD ZARAZ!!! PILNE!!! Ojej :o Rozmiar? Styl? Epoka? Klimat? Btw: http://reinerstileset.4players.de/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamosca Opublikowano 26 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 32 na 64 Jakiś rycerz albo mag, Najlepiej jakiś zły, no taki mroczny itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Omg :blink: Jaki rzut? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamosca Opublikowano 26 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Toż pisałem, rzut jak w diablo, czyli dla nie rozgarniętych taki pod kątem ok 50-60 stopni :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuB3 Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Ja mysle ze to chodzi o rzut izometryczny :) I nie podskakuj tutaj tak bo wszyscy chca Ci to za free zrobic a Ty jeszcze pretensje masz jak jakis idiota! Wtedy to Ci nikt nigdy nic nie zrobi :P I sam bedziesz szukal/robil bo wszyscy Cie beda mieli w czterech literach :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamosca Opublikowano 26 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Ale ktoś (tak jak ja do niedawna) może nie wiedzieć jaki to jest ten rzut "jak w diablo" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuB3 Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 O.K.A. Ale posluchaj po pierwsze nie wiem ile masz lat, ze Cie jeszcze nie uczyli w szkole na Plastyce czy jakims innym tam syfie o rzucie izometrycznym! Po drugie jak chcesz dostac cos od kogos za friko to badz mily i nie popedzaj innych bo robia to wtedy kiedy maja czas i kiedy im sie chce... Nie jest powiedziane, ze pach i wyczarowali Ci jakiegos rycerzyka! To trudna sprawa ktora sama sie nie zrobi... Po trzecie jak ja bym mial tu Modk'a to bym Ci juz ladnym warnem przywalil :P ... No ale jak to mowia: "Gdybym byl bogaty..." :) PS. Ofcoz warn bylby za to nie mile wrecz zachowanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamosca Opublikowano 26 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Oki W takim razie Ladnie proszę wszystkich co rysują te "rycerzyki" , aby narysowali mi Maga widzianego z 8 stron w rzucie izometrycznym. Wszystkim kturzy będą tak łaskawi że to zrobią dziękuję już teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 To kupa roboty. Jakoś nie wydaje mi się że ktoś to zrobi lepiej poszukać jakiś ripów z gier o takim żucie i zmodyfikować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamosca Opublikowano 26 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Sciągnołem z tego linku co Yoda podał, i bedew przerabiał. Ale tam nie ma czarodzieja. Jak coś tam przy okazji znajdziecie to piszcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi