Cora Wind Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Nie wiem co mam zrobić , wyskakuje mi takie coś: ___________________________________________ ERROR in action number 1 of Create Event for object Fire: Error in code at line 1: direction=Pajak.dir /*kierunek ten sam co gracz (tylko podczas wystrzału), at position 17: Unknown variable dir A przecie mam w create dir=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 W obiekcie Pajak też? I czy ten obiekt istnieje w roomie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 ale w "Pajak"u?? i musi być na mapie @UP: Już nie kocham cię ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Przecież odwołujesz się do obiektu "Pajak", więc czy tam jest zadeklarowana zmienna dir? Ble Konrad i Tymon mnie wyprzedził. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 25 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Tak w obiekcie Pajak w create mam kod - dir=0 i ten obiekt występuje w roomie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Obiekt "Pajak" tworzy się szybciej czy wcześniej od obiektu w którym występuje ten błąd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 25 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Maxpayn Nie rozumiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Który obiekt ma większe id? :S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi