murdalow Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 @backyard...będzie jeszcze lepszy niż BD,a co do pliku to robi wrażenie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Komiks niezły, ale jeśli on sam zajmuje 8mb, to ile będzie cała gra xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 mi się te przekleństwa podobają. kto się czepia ten żyd. a ogólnie gierka całkiem wporzo, chociaż całej nie przeszedłem, bo nie miałem czasu. na dodatek przy większym burdelu, gra zwalnia mi mocno. ale 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 4 Listopada 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Usunąłem posty, które mi się nie podobały (czytaj merytoryczny poziom osiągnął dna). Dziękuję za uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Co do tej kłótni to musiało być jakoś tak - Właśnie tak Ale żeby nie było ze OFFTOP, to oczywiście oceniam gierkę na 5 gwiazdek , za klimat, grywalność i grafikę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 5 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 @UP heh lol, dobrego mam wąsa :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 @vianom ja też rządze he he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 5 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 fragment komiksu z BACKyard, wyjaśniający czym różni sie ta gra od BACKdowna. Dodam jeszcze że nasza bohaterka nie przyjmnie więcej niż 3 kul na klate (ew 2 w twarz).. wiecej do czasów dema nie zdradzam ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 He must be dead; guys, and; shoot of; this boys; unvisible; shoot into pieces; if you won't do. Literówki pominąłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 6 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 He must be dead; guys, and; shoot of; this boys; unvisible; shoot into pieces; if you won't do. Literówki pominąłem. @to tylko wersja robocza ;) w kazdrym razie dzieki bedzie latwiej poprawic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrixx Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Już ściągam jak ściągnę to dam edit i ocenie, ale napewno gra jest super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masgen Opublikowano 11 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 Że się tak wyrażę "######STA GRA" !!! OCZYWIŚCIE 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 11 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 Mnie to najbardziej ciekawi,w jaki sposób wykonuje on grafiki do swojej gry.Słyszałem,że przerabia tekstury,ale w jaki sposób,czym i gdzie to ni mam pojęcia,w każdym badz razie oprawa graficzna stoi na wysokim poziomie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masgen Opublikowano 11 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 Noom Grafika ######sta :P W ogóle cała gra jest ######sta :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 11 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 Grafika to IMO paint + photoshop + może coś jeszcze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 11 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 BACKyard... EASY BOHATERKA!? eee no xD że nasza bohaterka EDIT: nie masz wersji polskiej tego komiksu? bo odczytałem tylko co pięć słów xD a masz wiecej screenow? bo jak pisalem mi gra nie jara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 11 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 ja bym postawil na malowanie na kartce szkicow i skanowanie tego potem kolorowanie w photoshopie, albo propaganja ma specjalna matke na ktorej moze sobie 'malowac w komputerze' ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 11 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 Dopiero 3 dni temu sobie zagrałem i powiem, że gra jest na prawde wypas.Niesamowita rozróba xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 11 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 Tak się zastanawiam nad grafiką tej gry. W każdej grze Propaganji którą prezentował nam jest taka sama grafika. I tu pytanie do samego autora gry: Czy nie uważasz, że po wydaniu gier wyglądających tak samo grafika graczom może się znudzić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 11 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 uważam. Ale nie uwaam że grafika jest wszedzie taka sama. Wiadomo - seria back to juz czarno-biało czerwone gry, i to sie nie zmieni. Co do wielkich ryjów - to też sie nie zmieni bo taki już mam styll.. Ale np. back ma podobna grafike do souljah? albo do "propaganji" (nie wiem czy widziales, chyba malo osob widzialo".. @djadam "BACKyard... EASY BOHATERKA!? eee no xD QUOTE że nasza bohaterka EDIT: nie masz wersji polskiej tego komiksu? bo odczytałem tylko co pięć słów xD a masz wiecej screenow? bo jak pisalem mi gra nie jara" jeszcze nie, tlumaczenie to ostatnia sprawa ktora bede sie martwil. Bohaterką BACKyard nie jest Easy. Bedzie trzeba ją za to zabić w 3 misji :) co do grafiki: gm editorr + photoshop. Od niedawna bo od rozpoczęcia prac nad BY używam tabletu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 11 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 Splinter Cell też miał przez trzy części prawie tę samą grafikę, a jakoś się nie znudził :> co do grafiki: gm editorr + photoshop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarutobi Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 ciekawe czy na moim kompie odpali. widzialem filmik a co do tego co mowia inni daje maximum 5/5 dalbym 100/5 ;) pol roku jezu masakra niech sie chowaja producenci innych nudnych gierek. tez bym zrobil cos takiego ale nie jestem cierpliwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UNOisMAD Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Jezeli chodzi o gre BACKdown to uważam ją za genialnie zrobioną pod względem grafiki i gameplaya. Muzyka tez jest nawet nawet, ale w tej grze występuje morze niedociągnięć itp. Wiem ze to może tyczyć sie tylko mojego kompa ale ja mam oceniać tą grę tak jak odebrałem np. aby włączyć grę, muszę wejść w okienko resetu systemu. Po skończeniu gry rozdzielczość sie pieprzy. Gdy w czasie gry naciskam spacje to wraca mi na początek gry (czasem sie to zdarza). Dlatego, mimo ze to genialna gra, 4/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Czy ty sie patrzysz na daty postow? Nie jestem pewien czy powinno sie odpowiadac na tematy nie poruszane od miesiaca... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Czy ty sie patrzysz na daty postow? Nie jestem pewien czy powinno sie odpowiadac na tematy nie poruszane od miesiaca... No ale to jest temat z grą - nadal aktualną , to że ucichła trochę to nie znaczy że nie można wyrazić opinii na jej temat :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarutobi Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 zgadzam sie z Yodą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Tak, od razu wywalajmy tematy starsze niż tydzień, żeby przypadkiem komuś przez myśl nie przeszło ich odświeżanie. Oczywiście gdyby założył nowy topic, od razu odesłalibyście go do tego >.> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Gra jest zaje*sta, po prostu miodzio. :) 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 no przepraszam... -_- ale miesiac to jest troche czasu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 no przepraszam... -_- ale miesiac to jest troche czasu... No ale co to za problem ze ktos skomentuje gre , A jak ktos nie widzial i chce pochwalic tworce , a dobiero teraz ta gre dostrzegl to chyba ma prawo skomentowac :P A gra oczywiscie b dobra , jeden z klasykow polskiej sceny GMa :D takie moje zdanie , nie kazdy sie musi z nim zgadzac :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi