dziadekkleofas Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 (hmm... chciałem się pochwalić, ale nie było gdzie, więc w tym dziale się chwalę. A co mi tam.) Nazwa moda: LieroPK Treść: Proszę państwa, oto nowy TC do Liero. Tym razem robale przenoszą się w świat Painkillera. Nie zastaną co prawda zombie czy szkieletów, ale mają działające bronie rodem z PK orad PK:BOOH. W oryginalnych grach łącznie jest 7 broni po 2 tryby strzału, więc wychodzi 14 pukawek. Mało? Mało, ale umożliwiło dość dobre zbalansowanie broni przy zachowaniu destruktywnej siły. Skrin: Zasadniczo poza brońmi i fizyką się od liero nie różni, więc: screen z liero :D http://2players.cvalka.net/img/_death/liero.png Dałnlołd: http://www.box.net/shared/8giueqhq37 <--- ssij! http://www.box.net/shared/2ohoflvy7f <--- !!!ACHTUNG: w tej wersji Electro jest wadliwe i nie wiadomo czemu stawia dirtballe. Trudno, czekamy na nowszą wersję openliero. A tymczasem Dosbox w dłoń i odpalać liero.exe!!! Wersja zawierająca OpenLiero. Waży 300 kb więcej, ale umożliwia grę na niemal każdym sprzęcie - wystarczy odpalić openliero.exe ;] (pzdr dla Gliptica) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Hmmm... A czemu mody są w Gotowych grach i programach? :P Valhalla też jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 21 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Hmmm... A czemu mody są w Gotowych grach i programach? :P Valhalla też jest. Bo w valhalli głupio, a innego działu nie ma, no chyba że przeniesiesz. Po za tym to w sumie taka bardziej gotowa gra. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 No niech będzie. Zassam i za chwilę ocenię w edicie. EDIT: Mam problemy z Runtime errorem w DosBoxie. Ocenię niedługo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Zasssssssałem i mogę powiedzieć, że dobra robota, tylko że Electro trzepocze, gdy się strzela. Daję 4/5 5/5 (będzie? ;P) EDIT: Panie Heńku ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 21 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Zasssssssałem i mogę powiedzieć, że dobra robota, tylko że Electro trzepocze, gdy się strzela. Daję 4/5 (piątala bym dał, gdybyś sam silnik zrobił :)). Hm. ;[ Czyli obniżyłeś mi ocenę za to, czym są mody? Skandal. (jakby co, to Pań Heniek i dziadekkleofas to ta sama osoba. Mam schizofremie, proszę wybaczyć.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi