zakraj8 Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Tytuł:Ghost Ball Gatunek: Ehh... niewiem Opis: Dowodzi się piłką i trzeba jak najdalej dojść.Diament jest to przejście do następnego lewelu. Kasa jest to bonus i sami zobaczycie co daje. Download: http://www.gmclan.org/up3116_4_GhostBall.html Rozmiar pliku: 1MB Autorzy: Artur Programowanie: Artur (czyli ja) Fabuła: Artur Grafika: Artur Muzyka: Artur Screeny: http://www.gmclan.org/up3116_5_screen1.html http://www.gmclan.org/up3116_5_screen2.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Dwa warny się szykują dla ciebie. :F 1. Za umieszczenie linka do tematu w shoutboxie. 2. Za nie zastosowanie się do szablonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Chyba nie muszę mówić jaką daję ocenę ? :P 5/5 (5 podzielić przez pięć :D)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 znowu oklepana grafa :( nie oceniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x-drb Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Szkoda że nie ma opcji 0 :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masher Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Rozumiem, ze nie kazdy rodzi sie programista ale to nie znaczu ze jak przerobisz przyklad uzywajac tych samych grafik to twoja gra jest super. Czy na prawde tak trudno jest otworzyc Paint'a i cos narysowac. Nawet jak twoja autorska grafika nie bedzie wybitna lepiej to o tobie swiadczy niz kopiowanie tego co bylo juz setki razy. Pomysl o tym i mam nadzieje ze nastepna gra bedzie lepsza :bye1: EDIT: A tak na marginesie napisales ze grafa twoja a po screenach jakos tego nie widac :) I w trzecim levelu nie moge wyjsc za ognie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakraj8 Opublikowano 19 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 EDIT: I w trzecim levelu nie moge wyjsc za ognie. Trzeba leciutko sie poruszyć w 3 lvlu i wyjdziesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Grafika: Artur Muzyka: Artur Tak Ty I zasoby Gma :P a co ostatniego poziomu to jest jakiś bug bo nie ma wyjścia zal.pl zeby takiej gry nie dopracować :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 radze jeszcze duuuzo sie uczyc i dopiero po dluzszym czasie jak wpadnie ci dopry pomysl pokazac swoj pierwszy projekt. Nie kazda gra nadaje sie do pokazania na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 No Masz Racje Dawid Gdzieś jeszcze mam swoj pierwszy projekt (Strarznik Olsztna) Zal.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Lekki żal.. W końcu to chicken.. Takie gierki mnie nie denerwują. One mnie smucą.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 No Masz Racje Dawid Gdzieś jeszcze mam swoj pierwszy projekt (Strarznik Olsztna) Zal.pl o ile wiem strażnik piszemy przez ż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 5/5 (5 podzielić przez pięć :D)) Hahaha :P Jeden z lepszych żartów jakie ostatnio słyszałem xD Co do gry: niechlujne roomy, brzydka grafika, i nudna gra. 1/1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi