murdalow Opublikowano 22 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 co to znaczy assasin? x_X skrytobójca hmm doradzajcie te okładki bo robie gre i nie mam czasu na czekanie... każdy coś tu pisze ale nie doradzi, snake jako jedyny się udzielił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 nie ma takiego słowa "assasin".. raczej assassin... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Fajny pomysł zaniedługo dam tu obrazek z mojej gry XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 leciutki odkop ale coz... :] http://www.gmclan.org/uploader/2336/aoti_cover_red_gray2.png - thx to PsichiX :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Huh, teraz muszę przyznać, że to ciekawy pomysł. Szkoda, że nie wydaję gier. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Huh, teraz muszę przyznać, że to ciekawy pomysł. Szkoda, że nie wydaję gier. xD bo masz lenia :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 sluzy tylko rada i przykladami :( chcialbym poznac jakas gre tymcia... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Ja też, a teraz wracamy do tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 25 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 pewnie wszystkie dodam żeby fajnie zająć półki a to niżej to znalazłem na starej dyskietce wczoraj, to była okładka do czegoś co miało być na moją nauczycielke... @ down q... prawie jak gta :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 31 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 moje podróby: papierosy rock yes 2 pizza cut gra gta sam adres Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi