bigshark Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2005 moze on ma gre w innym stylu niz ja Styl nie ma zadnego znaczenia. CZy grafika w grze jest w stylu parlax czy parrel to naprawde nie ma znaczenia. A moze mowiąc STYL chodzilo ci o rodzaj gry? ?? Ale to takze jest beznaczenia. Strategia , strzelanka czy logiczna gra może pomiescic taką samą liczbe objektow i moze miec taki sam rozmiar( A o ile wiem to te wartosci są nieograniczone) Oczywiscie ze im wieksza gra tym bardziej sie ścina ale nie wyskakuje zaden błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2005 A jak ci zajmuje 11mb to być może wstawiłeś zbędną grafikę lub muzyczkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziom Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Oczywiscie ze im wieksza gra tym bardziej sie ścina ale nie wyskakuje zaden błąd <{POST_SNAPBACK}> No mi tez BŁĄD nie wyskakuje tylko poprostu nie działą jak nalezy!!!!!! PS Mam sporo dzwięków i muzyczek znaczy muzycek pare ale dzwiekuw duzo i ponad 100 objectów i 9 roomów :P tylko ze ja chce miec pare razy wiecej :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2005 To może nie wciskaj wszystkiego w grę, tylko rób odczyt z plików. Niestety boję się, że mógłbyś tego nie pojąć. Trzeba znać GMLa, przynajmniej średnio-zaawansowanie (chyba że ktoś jest super zdolny). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziom Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2005 AAAAAAA tam dobrze ze prawie cała jedna czesc sie zmiesciła tylko ze bez zakonczenia które i tak by nic nie dało jak błąd jest :P ale tak to giera nawet fajne jak na moją pierwszą :P tylko ze krótka bo sie przechodzi ją w 15 min :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolas Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Ziom, ale większość tych twoich objectów nie jest potrzebna, bo troszkę namieszałeś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Gadasz glupoty. Nie ma limitu to nie ma limitu, robisz cos zle. Ja testowalem kiedys GM'a i ze scrollowana plansza gra jakos chodzila z 40000 odbijanymi pilkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Hehe :] to dziwne :] GM 6.0 wytrzymał u mnie tylko 14592 obietków ! Potem przeciążenie i komp sie wiśną ;) EDIT Była to jeszcze nie skompilowana wersja gry :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Hehe :] to dziwne :] GM 6.0 wytrzymał u mnie tylko 14592 obietków ! Potem przeciążenie i komp sie wiśną ;) EDIT Była to jeszcze nie skompilowana wersja gry :D <{POST_SNAPBACK}> Zależy jeszcze jakie to są obiekty ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 A takie małe 1x1 piksel obiekciki które zmieniają kolor (losowo) i pojawiają się na planszy, też w losowej pozycji ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Mnie sie GM zcina jak mam ok. 300 obiektów naraz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 To co wy macie za GMy :P ? Mi się ścina dopiero przy 50 000 objektów :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Testowałem jeszcze raz na nowym kompe :D teraz miałem 63412 obiekty z animacją :D jakieś 16x16pix 10 klatek ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziom Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Kto zna jakis serwer obsługujący pliki EXE (prócz LYCOS'u) na którym moge umiescic swoją gierke?? Chciałbym jak naszybszą i konkretną odpowiedz!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Jeśli nie większy niż 9MB to może być republika.pl :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 O ile pamiętam to 100webspace... chyba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziom Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Gierka zajmuje 11 MB a jaki jest pełny adres tego webspace?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2005 11mb zajmuje spakowana czy nie spakowana?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziom Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Spakowana!!! A czy ktos by mi mógł na LYCOS'ie umiescic bo ja jakos nie moge :(!!!??? Tylko nie wiem w jaki sposób temu komuś tą gierke przesle ale to szczegół :P chyba ze przez GG ale tez nie zawsze sie da (chyba ze ktos ma neostrade to sopko)!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi