maly158 Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Wiem, że były już podobne tematy i przykłady, ale jak na razie dla mnie zbyt skąplikowane. Więc pytam bardziej doświadczonych - Czy GM 7 ma jakiś mechanizm, który pozwala na trzymanie grafiki, dźwięku itp. poza exe'kiem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Tak, ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 sprite_add sound_add EDIT : dam ci przyklad sprite_index = sprite_add('obrazek.png',0,1,1,0,0,0,0) dajesz obrazek do folderu z grą i po kłopocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuB3 Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Wiem, że były już podobne tematy i przykłady, ale jak na razie dla mnie zbyt skąplikowane. Więc pytam bardziej doświadczonych - Czy GM 7 ma jakiś mechanizm, który pozwala na trzymanie grafiki, dźwięku itp. poza exe'kiem ? Taa posiada takowy.... UP i UPUP: Czemu Wy zawsze szybsi jestescie odemnie XD ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly158 Opublikowano 12 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Dzięki - a teraz bardziej szczgłowe pytanie jak go użyć i czy może słuządo tego klocki z zakładki: main2->Resources ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Tak. Ale oczywiście można zrobić to skryptem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 skryptem lepiej :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly158 Opublikowano 16 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Dzięki wszystkim za podpowiedzi Pozdrawiam i zamykam temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 nie zamknales tematu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marzec Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Skryptem jest optymalniej? :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi