m@rcixxx Opublikowano 11 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 oprócz warunków już nic nie trzeba, a zmienne tylko zepsują wszysko bo sprawdzałem. Yoda - masz rację z tym hamulcem, zapomniałem. Konrad, jak ty sobie wyobrażasz drift ze zmiennymi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 a zmienne tylko zepsują wszysko Jak sie nie umie używać to zepsują... BTW wiesz w ogóle co to zmienna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 11 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Mam podać definicję zmiennej, chętnie mogę to zrobić... :angry: Zmienna to pewien obszar pamięci komputera, w Ktorej sa jakies dane na których pracuje komputer, zrobimy zmienną powierzchnia=0, np. samochód nie skręca, powierzchnia=1, samochód skręca (chociaz to jest prędzej stała) Zadowolony? <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 LOL... Za pomocą zmiennych można ustawić siłę wektorów ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 12 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Jak sie nie umie używać to zepsują... BTW wiesz w ogóle co to zmienna? Założyłem ten temat po to żeby ktoś mi doradził albo pomógł, a nie dawał sprawdziany z GMLa, jak coś ci się nie podoba to nie odzywaj się na tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 No właśnie, więc proszę na temat, albo po warnie panowie. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly158 Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Może coś takiego ci się przyda - nie jest to mój przykład więc creditsach dodaj wrazie czego Dragona bo to jego robota: http://www.gmclan.org/up1444_11_poslizgbyDangon.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 12 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Znam ten przykład, ale wolę to zrobić tymi wektorami ale nie wiem do końca jak to zrobić, :( Mógłby mi ktoś pomóc? :bye1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Zrobiłem przykładzik jak zrobić 2 wektory ;) https://gmclan.org/up1717_11_CarRacing.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 A ja akurat zrobilem przyklad z inercja (ruchem bezwladnym) wiec moze sie przyda. PhisX Engine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 13 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Bardzo mi się podoba ten przykład z granatem na pewno się przyda :bye1: :thumbsup: Przykład z samochodem też jest niezły ale trochę skomplikowany :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi