Danielus Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Mam mały problemik. Zaczynam sie bawic 39dll'em i chciałbym przesyłać dane, wszystko robie według przykładu, jednak gdy przesyłam string to wyświetla sie on pusty po przesłaniu, a gdy chce wysłac liczbe to wyświetla sie duża liczba^^ Nie wiem co robie źle, bo wszystko jest według przykładu, jednak dane po przesłaniu sa niewłasciwe. Jakieś sugetie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Mam mały problemik. Zaczynam sie bawic 39dll'em i chciałbym przesyłać dane, wszystko robie według przykładu, jednak gdy przesyłam string to wyświetla sie on pusty po przesłaniu, a gdy chce wysłac liczbe to wyświetla sie duża liczba^^ Nie wiem co robie źle, bo wszystko jest według przykładu, jednak dane po przesłaniu sa niewłasciwe. Jakieś sugetie? a jakiego przykładu? ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielus Opublikowano 10 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 do tego ktory jest zamieszczony przy 39dll czyli ponga^^ ale jakie to ma znaczenie skoro wszedzie przesyłanie danych jest w miare podobne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Jakiego ponga? :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Jest taki przykład ponga na 2 graczy. Sądze że napewno coś zwalileś w kodzie, może pomyliłeś się w kolejności odbieranych i wysyłanych informacji? (ja kiedys w klienice zamieniłem kolejnoścą x i y, chyba domyślasz się co to zmieniało XD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielus Opublikowano 10 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 wszystko sprawdzałem po kilka razy. kolejnośc jest prawidłowa... mam w domu małe zamieszanie z wymiana meble i zwijam za chwile komputer wec po jutrze pokarze mój projekt ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-[PhariseuS]- Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 A cóżto ony 39dll? Coś do obsługi multiplayera? To już wbudowane w gamemakera funkcje nie wystarczają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Mplay gma jest kiepski i do du... utrzymuje paru graczy :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 A ile graczy będzie w jego grę grało ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Może być debel wtedy 4 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi