Harrrry Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Tytuł: Elemental Slayer Gatunek: platformer/RPG Opis: Łazimy stworkiem i brutalnie okładamy z pięści inne stworki reprezentujące różne żywioły. Dodatkowo zdobywamy doświadczenie zabijąjąc i jedząc. (Na razie tylko 4 leveli + 1 secret level, ale będzie więcej) Download: v1.00 Rozmiar pliku: 5,3MB :sick: Autorzy: Programowanie: Harrrry Level Design: Harrrry Grafika: Harrrry | Inni ludzie Muzyka: Harrrry | Inni ludzie Screeny: Tutaj macie wszystkie w jednym linku. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - SZUKAM LEVEL DESIGNERA Chętni niech piszą tu albo na gg. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Gdzieś ty to załadował? Mam z tego o połowe mniejszy transfer - weźże wrzuć to na up gmc... <_< Nawet fajne al mnie szybko znudziło - btw po smierci nic sie nie dzieje :/ trza restartowac 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Zagrałem i powiem, super! :w00t2: 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luz Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Sciągam i zaras ocenie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amadeo Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 wreszcie znalazlem fajną grę w którą będę grał kiedy będzie mi się nudziło. Brawo, 5 pkt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harrrry Opublikowano 7 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Po śmierci trzeba poczekać kilka sekund aż ci sie pojawi okienko 'czy chcesz spróbować jeszcze raz' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Cos dzis wieczorem duzo tych gierek ludzie wyrzucaja :P nic tylko sciagac i grac :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil795 Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Gdzieś ty to załadował? Mam z tego o połowe mniejszy transfer - weźże wrzuć to na up gmc... Uploader, ładnie wygląda, a ocenkę dam później, bo z moim netem, to nie wiem co mam najpierw ściągac :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Fajne 3/5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 odemnie duze 5 grafika 9/10 muzka 10/10 Gameplay 10/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 sympatyczna gierka, grafika mimo ze prosta robi wrażenie, dźwięki pasują elegancko i tworzą fajny klimat. Może gierka jest zbyt chaotyczna, i nie ukrywam że trudna, przez co calkiem szybko sie zniechęciłem, w każdym razie czas spedzony z gra nie uwazam za stracony, a gierka ma u mnie 7+/10. Bless Ai @DOWN mój błąd, ocena idzie 3 w dół, nie ma trawki ;D żartuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masher Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Calkiem fajna gierka, grafika troche za prosta i czasami nie ma trawki, a w 1 levelu potworek zdradza gdzie jest secret. Ale ogolnie bardzo fajna 5--/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harrrry Opublikowano 8 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Chodzi wam o trawkę w jaskiniach? Jak tak to zrobilem jej tam malo specialnie (bo w końcu w jaskiniach nie rośnie trawa). A jeśli chodzi o levele to nikt nie chce pomóc? (Chcę zrobić łatkę z dodatkowymi levelami i odblokowującą edytor) Przydałby się też jakiś help. Może dodam też system skilli. Najlepeij następną wersję zrobić na nowym silniku bo ten robiłem prawie z samych klocków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolka Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Baaarrrddzooo mnie wciągnęła :] GRAFIKA: 7,5 / 10 - ładna i tworzy niezły klimacik :thumbsup: MUZYKA I DŹWIĘKI 9 / 10 - Jak dla mnie świetne !!!!! :) GRYWALNOŚĆ - 9 / 10 - bardzo miło się w to gra jestem pewny że do tego powrócę :lol: OCENA 4/5 - ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Nawet, fajne, coś bardzo w stylu Jazz Jackrabbit 2 czy jakoś tak :P 3/5 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 A dobra, niech ci będzie, zasłużyłeś =P 4/5. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 ściągam,ocenki nie daje x) Recke małą napisze w edicie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 włoż na uploadera to ściągne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 @aaaaaa: A niby nie dał na uploadera? Chomikuj.pl to też swego rodzaju uploader, zresztą nie rozumiem twojego oburzenia, bo idzie tak samo jak z GMCLAN, chyba, że nie umiesz kliknąć obok napisu Ściągnij Plik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbysheck Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Ja tylko ponarzekam. - Niektóre tła są paskudnej jakości. radziłbym poprawić. -"You haven't enough gold" nie powinno być "You haven't GOT enough gold"? -Mi przeszkadza to wyhamowywanie. Szczególnie jak chcę się pixelik przesunąć. Na małych platformach potrafi wkurzyć. -"You are dead" "Do you want to try again?" połączyłbym w jedno. Mniej wciskania :). -Dosyć monotonna i szarobura kolorystyka JAK PRZEJŚĆ DRUGI LVL?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 @aaaaaa: A niby nie dał na uploadera? Chomikuj.pl to też swego rodzaju uploader, zresztą nie rozumiem twojego oburzenia, bo idzie tak samo jak z GMCLAN, chyba, że nie umiesz kliknąć obok napisu Ściągnij Plik. mi szło wolniej ale ściągnąłem A więc + za fajną fizyke poślizgu gracza + za dobrze wykonane odskocznie w mojej pierwszej grze mi się to nie udało + za różnorodnych wrogów + za to że to twoja pierwsza gra + za poziom doświadczenia + za grafike i bacroundy - za ducha niepasującego jakoś taki no i z gma - za muzyke z simpsonów KOMPLETNIE NIEPASUJĄCĄ DO KLIMATU - za brak jako takiego menu i braku mozliwości wyłączenia muzyki czyli jak na pierwszą gre ( 6+ ) - ( 3-) = 3 gwiazdki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 A mi się nie podoba :) 3/5, starałeś się. Shit! Też chciałem zrobić grę gdzie takim samym duszkiem łazisz, więc jak ją zrobię, to nie mówcie że plagiat! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ocieks Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Po screenach zapowiada sie fajnie :] Troche długo się ściąga więc czekam ale napewno fajna :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 No nieźle ;) 4/5 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_PL Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Nawet fajna:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Fajne tylko (chyba) 6 poziomu nie da się przejść bo wyskakuje bug ;x 3.8/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi