Nirvan Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Moja nowa gra w pełnym moim wykonaniu . sterowanie : strzałki do ruchu strzałka w dół - kucnięcie shift - atak alt - blok download Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Wzór się kłania >_> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Nie zastosowanie się do wzoru! bęc! Nawet spoko - ale są błędy - np. po zabiciu mnie nic sie nie dzieje - gra idzie dalej xP 3/5 bo jest dobrze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 No w sumie to nawet, nawet, ale paska hp zrobić to nie łaska? 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masher Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Jak atakuje shiftem i wcisne 5 razy to mi jakies okno wyskakuje (klawisze trwale) :crying: Ale gra sama w sobie nie jest zla :P EDIT: A po co jest ten zielony prostokat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 @masheer: to se wyłacz klawisze trwałe i już :-i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 2/5 grafika jest marna ale jakoś wygląda, muzyka i dźwięki mogą być, wykonanie marne, level design kiepski, grywalność... taka sobie. A że niektórzy używają alternatywnych emotikon, postanowiłem nie wyróżniać się z tłumu: :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 słaaaaba gra. 2/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Ale duże emotki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Niezly hardkor, mnie sie podoba :thumbsup: szykuje sie dobra gra wiec dam ci te 5 na zachete. Grafika przypomniala mi troche stare czasy gdy gralem w Franco i Domana :D W wersji pelnej daj jakis ladny background, WIECEJ KRWI!! Najlepiej cos podobnego jak w mortal kombat i kikuty i wnecznosci mogly by sie rozlatywac po podlodze bylby dobry efekt. Jakies pawer upy, kombosy i jestes na dobrej drodze :thumbsup: Bledy: -blok to raczej pauza niz blok 0_0 -ludki maja troche zbyt duzy zasieg. Powodzenia :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolka Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 No, no, nawet, nawet tylko dla mnie to troszkę chaotyczne i niektóre elementy niedopracowane :P 3/5 na zachętę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amadeo Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 cóż, niektóre elementy pozostawiają wiele do czynienia, ale ogólnie rzecz biorąc gra niezła. Dam 4 - bo mnie się podoba lecz są wady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-loc Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 screen zabija mój monitor jak magnes, nie ściągnę tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 a ja sciagnalem, strasznie chaotyczna gra, podoba mi sie wyglad postaci (chociaz animacja, szczregolnie jesli przytrzyma sie dluzej klawisz ataku - nie wiem co bohater wtedy odpierdziela, ale wygląda conajmniej komicznie), unik nie wiem, wydaje mi sie ze nie dziala albo nie umiem uzyc, spacja daje jakis czerwony kwadrat, w lewym gornym rogu jest zielony kwadrat, nie udalo mi sie wywnioskowac do czego sluza. Dalej tło, nadaje sie na ziemie, ale nie wiem dlaczego jest równoczesnie niebem. Dużo błędów, dużo rzeczy do poprawy, bede beszczelny i oceny nie wystawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-loc Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 jednak zdecydowałem się ściągnąć i zabić mój monitor, ogólnie na bani szło by złapać śmiechawe :) typ śmiesznie łazi ( w czym robiłeś animacje tego szpondaka ?) daremnie że na szifcie są ataki, dałbym może 3 ale mam mieszane uczucia więc nie oceniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Idziesz, siekasz... idziesz, siekasz... i tak do końca? ;] Łe, słaba ta gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 8 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Animacje i całe grafiki wykonuje tylko w paincie i nic więcej . W czym najlepiej robić grafiki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Polecam photoshopa albo gimpa. Sam w tym robie grafki do mojej gierki:]]] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuB3 Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Polecam photoshopa albo gimpa. Sam w tym robie grafki do mojej gierki:]]] Hmm... Niech zgadne xD Foto Szopa kradziona? Hmm... a moze zachecasz do kradziezy xD Polecam: -Wbudowany Edytor GM'a -Gimp A to male ostrzezenie: "Nie kradnij... Wladza nie lubi konkurencji :twisted: " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 a kto powiedział ze mam jakiegoś "kradzionego" foto szopa??? w tej chwili mnie obraziłeś, nie życe sobie tego powtarzać ja używam gimpa (fotoszop jest brata uzywam go tylko czasami - gimp jest dla mnie łatwiejszy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Gra nie najgorsza. ;x Daje 3/5, choć ta gra nie do końca na nią zasłużyła. ^^ Grafa nie za ładna. ;p Wykonanie przeciętne, jak i grywalność. ;p Weź po dedzie ustaw game_end(); ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu122 Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 szczregolnie jesli przytrzyma sie dluzej klawisz ataku - nie wiem co bohater wtedy odpierdziela, ale wygląda conajmniej komicznie koleś wygląda jakby sie masturbował :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Fajnie zrobiona walka i efekty i grafa a le reszta do kitu i po co ten kwadrat zielony u góry ?? 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi