bartas Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 zrobiłby ktoś izometryczny domek o rozmiarze 52x52?? z góry dzięki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Aleeee - jaki domek? co gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 7 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 no normalny domek w rzucie izometrycznym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 może być ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 7 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 a moze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 może być ? :D Wielki mistrzu, wiesz co to izometria? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 zawsze myslalem ze izometria to jest 2d, ale takie ze wszystkie rysunki sa ustawione pod tym samym kontem do kamery i daje wrazenie 3d. a z tej definicji na wikipedii nic nie kumam. Wiec jak by wygladal DOBRY rysunek w rzucie izometrycznym ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Dobry rysunek w rzucie izometrycznym wygląda tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Czy wy na pewno wiecie co to jest rysunek izometryczny? Misiek999 wykonał pracę wzorowo. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 No to dziwi mnie, że przy robieniu GMClan City takie rysunki odpadały. Ja już nic nie wiem. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 w gmclan city byl inny kąt, ale kąt nie musi byc identyczny w kazdej izometri. muka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 W pixelarcie najczęściej stosowany kąt w rzucie izometrycznym to 30. Nic więcej nie trzeba dodawać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 @Maxpayn : i co zatkało kakao :D ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Faktycznie, ale czy w takim razie mogą być zamiast kątów 30-30 kąty 0-45 (czyli takie jak na rysunku Miśka)? Bo ja za bardzo nie wiem, spotykałem się z typową izometrią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 o ile dobrze pamietam to w Diablo 2 tak bylo nawet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi