malutki Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 glupie pytanie jak ktos odpowie odrazu usuncie temat. Mam nowego kompa od no chyba 2 tygodni gdy sciagam jakas gre z gmclanu i jest ona w exe to mi nie dziala;/ wlanczam i czekam i nic w menadrzer zadac w procesach jest ale w aplikacjach nie;/ i jej niema ;/ co sie dzieje plx pomuzcie. podpowiedz jedyna gra jaka mi dzialala o ile sie nei myle to bylo super sticks ten maly ludek co gania za kulkami i zrabane chodzenie jest. PLZ POMUSZCIE!!! :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 jaki system operacyjny?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuB3 Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Vista jak zgaduje xD To pewnie dla tego bo wiekszosc z nas uzywa GM 6.1 (ja naleze do mniejszosci xD) a on nie ma kompatybilnosci z Vista Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Bo do Visty Wszystko musi mieć kompatybilność nawet kamerka internetowa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malutki Opublikowano 7 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 No mam ta viste i co mam zrobic zeby mi dzialaly ;(??? plx help Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuB3 Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Hehe... Przeinstaluj Winde na XP SP2 :P Duzo lepszy... I Szybciej komp Ci bedzie dzialal :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Hehe... Przeinstaluj Winde na XP SP2 :P Duzo lepszy... I Szybciej komp Ci bedzie dzialal :lol2: WTF? on ma vistę. Co do tematu, to możesz zrobić drugą partycję i zainstalować na niej Windę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malutki Opublikowano 7 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 WTF? on ma vistę. Co do tematu, to możesz zrobić drugą partycję i zainstalować na niej Windę. winde?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 No, windowsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malutki Opublikowano 7 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 ja nie kumaty w tych spr komputerowych moze jasniej?? ja raczej sie bawie programammi niz samymi .. XDDDDDDDDDDDDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 No chodzi żebys sobie na drugim dysku zainstalował XPka :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malutki Opublikowano 7 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 lece na csa jak co sot pisac a ten tego ja mam 2 kompy i juz 1 xpka mam xD to chyab se bym wolał milenium lub 2000 xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 To zainstaluj sobie to co wolisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malutki Opublikowano 7 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 a niedaloby rady na viscie? ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Starsze wersje GM'a (od 7.0 w dół) nie są kompatybilne z Vistą i tyle. Między innymi właśnie dlatego wybrałem XP. =p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuB3 Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Taa... Ale tylko te ktore sa zrobione w GM 7 Ehh Dark byl szybszy :P Ja nie tylko dlatego... Chociaz rowniez z tego powodu... Byl tez taki powod ze jest on (Vista) wolniejszy od XP'ka no a co za tym idzie ma wieksze wymagania XD... A ja mam wszystko na Viste ale uwazam ze nie przyjemnie sie gra w gry tak: XP = FPS (ktore faktycznie moze pociagnac moj komp) Vista = FPS / 2 Takze wybor byl prosty :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Windows XP lepszy, Vista śmierdzi klocem xD ogólnie każdy nowy windows to tylko wyższa poprzeczka dla sprzętu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 ja tez mam ten problem chociaz mam XPka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luz Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Moje pierwsze gry między innymi Super Stick były robione w gm 7 teraz robie w 6.1, ale miło wiedziec że moja gra jest jedyna :), mogłes sobie podarowac to zrąbane chodzenie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 ale miło wiedziec że moja gra jest jedyna :) Jest jeszcze Almora ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi