Pawlik9 Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Tytuł:Ultra Ball Gatunek:Platformówka Opis: Ultra Ball to gra, w której jesteśmy niebieską kulą. Naszym celem jest dotarcie do wyjścia. Możemy przesuwać skrzynię otwierać i zamykać drzwi. Przylepiać się do CSL(w trakcie gry dowiecie się co to jest) i parę innych rzeczy. Gra zawiera niestety tylko jeden poziom(Samouczek). A menu było robione na szybko i nie ma dźwięków. Mimo to życzę przyjemnej gry. Download:https://gmclan.org/up2359_4_Ultra_Ball_Demo_v1_0.html Rozmiar pliku:Skompresowany:1,25MB Po wypakowaniu: 2,48MB Autorzy: Programowanie: Pawlik9 Fabuła: Pawlik9 Grafika: Pawlik9 (z wyjątkiem tła, które zostało ściągnięte z internetu) Muzyka: brak Screeny: Screen1 Screen2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 To jest miejsce na twoją reklamę WTF ? 1/5, niema muzyki, dźwięków, wykonanie kiepskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amadeo Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 ej, no weź najpierw skończ grę a potem ją opublikuj, pośpiech nie ma sensu! Nie daje oceny bo licze ze ppoprawisz gre a potem pogadamy! Do dzieła! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil795 Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Nie chce mi się ściągać, tylko żeby ocenic. :] Nie no sorki, ale nie mam na razie czasu żeby ściągać, z moim woooooolnym internetem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Nie chce mi się ściągać, tylko żeby ocenic. :] Nie no sorki, ale nie mam na razie czasu żeby ściągać, z moim woooooolnym internetem To po co się wypowiadasz? :confused: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Nie jest najgorsze, dam 3 na zachęte, mimo, iż powinienem 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymek11116 Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 A ja dam 5 gwiazdek :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Grafika jest ok, pasuje do rozgrywki, nie boli w oczy itd :jezor: . Proponowal bym ci zrobic w wersji glownej plansze z roznymi klimatami: egipski, western, kosmos itd. to poprawi szate graficzna gry i spowoduje ze bedzie bardziej ciekawa :thumbsup: Grywalnosc jest bardzo duza, jesli uda Ci sie stworzyc naprawde ciekawe lokacje w wersji pelnej nad ktorymi gracz bedzie musial pomyslec to gra moze odniesc sukces :thumbsup: No i postaraj sie z dzwiekami i niewrzucaj byle jakiej muzyki ktora niepasuje do gry. Demko b. dobrze wykonane i zapowiada sie na swietna gre dlatego dostajesz odemnie 5 gwiazdek :thumbsup: Powodzenia z wersja pelna :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi